MHP'li Ümit Yılmaz'dan Hükümete İcraat Çağrısı
Haber Detayı
22 Ekim 2020 - Perşembe 12:45 Bu haber 2985 kez okundu
 
MHP'li Ümit Yılmaz'dan Hükümete İcraat Çağrısı
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, iki buçuk yıldır dile getirdiği proplemlerin artık çözülmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Ümit Yılmaz'dan Hükümete İcraat Çağrısı

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na çağrıda bulunarak, İki buçuk yıldır Meclis kürsüsünden dile getirdiği Düzce'nin yol propleminin çözülmesini istedi.

 

İKİ BUÇUK YILDIR BİR ARPA BOYU YOL ALINAMADI

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce ve ilçelerinde yaşanan yol problemleriyle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na çağrıda bulunarak, ''24 Haziran 2018 seçimlerinden bu zamana kadar geçen iki buçuk sene zarfında Düzce ve ilçelerinde yaşanan yol problemleriyle alakalı bir arpa boyu maalesef yol alınamamıştır. İki buçuk yıllık zaman zarfında gerek Meclis kürsüsünden gerekse Bakanlık nezdinde yaptığımız konuşmalar maalesef karşılık bulmamıştır.'' dedi.

 

ARTIK DÜZCE'NİN YOL PROPLEMİNİ ÇÖZÜN

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''İki buçuk yıldır kuzeybatı çevre yolunun yapılması gerektiği Akçakoca-Kocaali kara yolunun Melenağzı Köprüsü'nden Akçakoca'ya kadar olan kısmında herhangi bir çalışma yoktur. Yığılca-Düzce arasında yapımı sekiz yıldır devam eden 20 kilometrelik yolun daha yüzde 60'ı yapılmıştır. Bu hızla giderse yol ancak 2030 yılında bitecek gibi görünmektedir. D-100 Kara Yolu üzerinde bulunan kavşaklarda bazen 1 kilometreyi aşan kuyruklar oluşmaktadır. Sayın Ulaştırma Bakanına buradan seslenmek istiyorum: Artık Düzce'nin yol problemlerini çözün.'' dedi.

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ziyareti

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, Hükümete seslendi, artık çözün, proplemi çözün, yol yapımı, MHP, MHP Haberleri, Ulaştırma Bakanlığı
Yorumlar
Haber Yazılımı