MHP'li Taşdoğan'dan Uyuşturucu ile Mücadeleye Destek
Haber Detayı
22 Ekim 2020 - Perşembe 14:12 Bu haber 3132 kez okundu
 
MHP'li Taşdoğan'dan Uyuşturucu ile Mücadeleye Destek
MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı uyuşturucu ile mücadele yöntemlerine destek verdi.
MHP Haberi
MHP'li Taşdoğan'dan Uyuşturucu ile Mücadeleye Destek

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı En İyi Narkotik Polisi: Anne Projesi'ni desteklediklerini belirterek, gençlerin uyuşturucu tuzağından kurtarabilmek için Annelerin yardımına ihtiyaç olduğunu söyledi. 

 

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE PROJESİ'Nİ DESTEKLİYORUZ

 

İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı uyuşturucu ile mücadele yöntemlerine destek veren MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ''İçişleri Bakanlığımız eliyle başlatılan uyuşturucuyla topyekûn mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüleceği En İyi Narkotik Polisi: Anne Projesi kapsamında gazi şehrimizde çalışmalara başlanmıştır. Bu projeyi geleceğimiz için hayati buluyor ve destekliyoruz.'' dedi.

 

UYUŞTURUCU MÜCADELESİ AİLELERLE BİRLİKTE YAPILIRSA BAŞARI SAĞLANIR 

 

Uyuşturucu bağımlılarıyla ilgili yapılan araştırma sonuçları hakkında bilgilendirme yapan MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ''Uyuşturucu bağımlıları üzerinde yapılan son araştırmada bağımlıların yüzde 89,8'inin annesinin ev hanımı olduğu ve bağımlıların yüzde 47,5'inin uyuşturucuyu kendi evlerinde aldığını düşünürsek bu mücadelede annelerimize önemli bir sorumluluk düşmektedir. Evlatlarımızı bu zehir tuzağından korumak sizin elinizde; çocuklarımızın alışkanlıklarının farkına varmak için hâl ve hareketlerini izlemeli, kolluk kuvvetlerimizle iletişim hâlinde olmalıyız. Bu mücadelede başarı, ailelerle birlikte sağlanabilir.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Gaziantep Milletvekili, Ali Muhittin Taşdoğan, TBMM, uyuşturucu mücadelesi, bağımlılık, en iyi narkotik polisi anne, İçişleri Bakanlığı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı