MHP'li Sözlü: Mesele Haysiyetsizlik Meselesine Dönüştü
Haber Detayı
14 Kasım 2021 - Pazar 20:53 Bu haber 2788 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Mesele Haysiyetsizlik Meselesine Dönüştü
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, yapılanların haysiyet meselesi olmaktan öte haysiyetsizlik meselesine dönüştüğünü söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Mesele Haysiyetsizlik Meselesine Dönüştü

Türk Konseyi'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na dönüşmesi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi olduğunu iddia eden İyi Parti HDPKK'ya iltifat edip Şehit'in bacısına küfür sallamakla uğraşırken, Cumhur İttifakı'nın Turan Coğrafyası üzerinde Türk Birliği'ni kurma yolunda önemli adımları atmaya devam ettiğini söyledi.

 

TÜRK KONSEYİ'NİN TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI'NA DÖNÜŞMESİ

 

Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) Devlet Başkanları 8. Zirvesi'nde, Türk Konseyi'nin adının Türk Devletleri Teşkilatı olarak değiştirildiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ''Kurumsallaşmasını geliştiren, bölgesinde ve ötesinde itibarını artıran Konseyimizin adını Türk Devletleri Teşkilatı olarak değiştiriyoruz. Tabii bu tarihî değişikliğin sadece sözde kalmaması, fiiliyata da dönüşmesi gerekiyor. Yeni adımız ve yapımız Türk Devletleri Teşkilatı'yla bundan sonra daha hızlı, özellikle ısrarla kök salacak, büyüyecek, gelişecek ve serpileceğiz. Güneşin yeniden Doğu'dan doğmaya başlayacağı vakitler yakındır.'' sözlerini içeren videoyu sosyal medya hesabından paylaşan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi olduğunu iddia edip farklı davranışlar sergileyen İyi Parti'ye fena patladı.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ: SİZ BÖYLE DEVAM EDİN. MESELE, HAYSİYETSİZLİK MESELESİ

 

Ak Parti ve MHP'nin geçmişte birbirine söylediği sözler üzerinden fitne üretmeye çalışarak, sürekli olarak Cumhur İttifakı'nı hedef alan İyi Parti'yi, Milliyetçilik üzerinden vuran MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi müsveddeleri konuşup dursunlar. Zamanında şu kişi şunu, bu kişi bunu dememişmiydi diye. Karabağ kurtuldu, Turan Coğrafyası işbirliğinde yakınlaşıyor. Siz devam edin; HDPKK ya iltifat edip Şehit'in bacısına küfür sallayın. Haysiyet Meselesi! Haysiyetsizliğiniz yani!'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Milliyetçi olduğunu, iddia eden, siyasetçiler, mesele haysiyet, Türk Birliği, Türk Devletleri Teşkilatı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı