MHP'li Özdemir'den Akşener'i Köşeye Sıkıştıran Soru
Haber Detayı
16 Ocak 2022 - Pazar 10:00 Bu haber 3582 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den Akşener'i Köşeye Sıkıştıran Soru
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Meral Akşener'i siyaseten zor duruma sokacak soruyu sorarak köşeye sıkıştırdı.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den Akşener'i Köşeye Sıkıştıran Soru

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terör örgütü PKK'nın kamplarında teröristlerle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkması konusunda uzun bir sessizlikten sonra zoraki açıklamalarda bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına evet oyu vereceğini iddia eden Meral Akşener'e, Şehidin bacısına küfreden kendi partisinin Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılmasına da evet oyu verip vermeyeceğini sordu.

 

UZUN SESSİZLİKTEN SONRA AKŞENER'İN DOKUNULMAZLIK AÇIKLAMASI

 

Etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonunda, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terör örgütü PKK'nın kamplarında teröristlerle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkması üzerine, HDP'yi küstürmemek için uzun bir sessizlikten sonra zoraki açıklamalarda bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına evet oyu vereceklerini açıkladı.

 

İYİ PARTİ'NİN TEZKERE OYLAMASINDAKİ ŞARK KURNAZLIĞI

 

Suriye ve Irak tezkeresine evet oyu vereceklerini açıkladıkları halde HDP'yi küstürmemek için TBMM'de oylamaya az sayıda Milletvekili ile katılan İyi Parti'nin, Milliyetçi seçmeni küstürmemek için teröristlerle ilişkisi ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması oylamasına tam kadro katılıp katılmayacakları merak konusu oldu. İyi Parti, Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması oylamasına evet oyu verecek ama kaç Milletvekili ile oylamaya katılacak? Tezkere oylamasındaki şark kurnazlığını devam mı ettirecek? 

 

İyi Parti'nin Suriye ve Irak tezkeresi oylamasındaki şark kurnazlığı unutulmamışken, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına evet oyu vereceklerini açıklayan Meral Akşener'i, köşeye sıkıştıran esas soru MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'den geldi.

 

MHP'Lİ ÖZDEMİR'DEN AKŞENER'İ KÖŞEYE SIKIŞTIRAN ZOR SORU

 

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına evet oyu vereceklerini açıklayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Şehidin bacısına küfreden kendi Milletvekili Lütfü Türkkan'ı hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Teröristle fotoğrafı çıkan HDP’li milletvekilinin fezlekesi meclise geldiğinde dokunulmazlığının kaldırılması için evet oyu vereceklerini iddia eden Akşener, şehidimizin bacısına küfreden kendi milletvekilinin fezlekesi de meclise geldiğinde aynı şekilde evet oyu verecek mi?'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, muhalifler, siyaset, zor duruma, sokacak soru, sorarak, köşeye sıkıştırdı, TBMM, oylama, tezkere, fezleke, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı