MHP'li Taytak'tan Devletinden Nefret Eden Medyaya Tepki
Haber Detayı
01 Mayıs 2021 - Cumartesi 01:10 Bu haber 2267 kez okundu
 
MHP'li Taytak'tan Devletinden Nefret Eden Medyaya Tepki
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Devletinden nefret eden medya yapılanmasının ihanetinin yerle bir olacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Taytak'tan Devletinden Nefret Eden Medyaya Tepki

1915 olaylarına yönelik yazdığı köşe yazısında Talat Paşa ve Hükümeti'ni suçlayan Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya tepki gösteren MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Devletinden nefret eden medya yapılanmasının Türk Milletinin en önemli sorunlarından birisi olduğunu belirterek, Türk Milletinin toplumu germek için her gündemi lekeleyen güruhun ihanetini yerle bir edeceğini söyledi.

 

DEVLETİNDEN NEFRET EDEN MEDYA YAPILANMASI TÜRK MİLLETİNİN EN ÖNEMLİ SORUNUDUR

 

1915 olaylarına yönelik Talat Paşa'yı suçlayıp Ermenileri savunan Nagehan Alçı'ya tepki gösteren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milli olmak zor iş. Bir türlü Türk milletinden yana olamayan, her fırsatta devletini suçlayan hatta devletinden nefret eden bir medya yapılanması, Türk milletinin en önemli sorunlarından birisidir.'' dedi.

 

TÜRK MİLLETİ İHANETİ YERLE BİR EDECEK

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ''Zehir saçan ağızların her gün medyada kendilerine verilen talimatlarla gündemi kirletmesinden, günün şartlarına ve imkanlarına göre değişen düşüncelerinizi görmekten, menfaatleriniz uğruna dün övdüğünüzü bugün yeren, dün karşı olduğunuzu bugün alkışlayan anlayışınızdan sıkıldık. Zorlu günlerin üstesinden sadece milli ve manevi bir anlayışla milletçe birlik olarak geleceğiz. Milletin sinir uçlarıyla oynayan ve toplumu germek için her gündemi lekeleyen bu güruh, buna emin olun ki başaramayacak. Allahın izniyle milletimizin feraseti, ihaneti yerle bir edecek.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Afyonkarahisar Milletvekili, Mehmet Taytak, Devletinden nefret eden, medyaya tepki, 1915 olayları, sözde soykırım, Türk Milleti, yerle bir edecek, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı