Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Bayram Namazı Açıklaması
Haber Detayı
30 Nisan 2021 - Cuma 22:14 Bu haber 3454 kez okundu
 
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Bayram Namazı Açıklaması
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan Bayram Namazının camilerde kılınıp kılınmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Bayram Namazı Açıklaması

Kanal 7'de yayınlanan sahur proğramında Bayram Namazının kılınıp kılınmayacağı hakkında açıklamalarda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Coronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayram Namazını kılacak bir şekilde hazırlık yaptıklarını açıkladı.

 

RAMAZAN BAYRAM NAMAZININ CAMİLERDE KILINMASI HAKKINDA AÇIKLAMA

 

Ramazan Bayram Namazının camilerde kılınıp kılınmayacağı hakkında açıklamalarda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ''Bayram namazı da Cuma Namazı gibi kısa bir namaz olup İki rekatlı bir namazdır. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak, kılınacak bir şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Cuma namazını nasıl kılıyorsak bayram namazını da aynı şekilde kılabiliriz. Milletimizin camiye gelip bir hutbe ve iki rekat namazdan sonra dua yapıp camiden ayrılma imkanı var. Dolayısıyla bayram namazında fevkalade bir durum olmazsa herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ramazan Bayram Namazı, camilerde, kılınıp kılınmayacağı, hakkında açıklama, Diyanet İşleri Başkanı, Ali Erbaş, Bayram Namazı
Yorumlar
Haber Yazılımı