Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
12 Nisan 2022 - Salı 03:51 Bu haber 3824 kez okundu
 
Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Murat Taşkıran'ın yerine, Gökmen Karali'nin atandığını açıkladı.

 

ZONGULDAK ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığına Gökmen Karali atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Murat Taşkıran'a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

MHP ZONGULDAK İL BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığında nöbet değişiminde, nöbeti devreden ve bu güne kadar görev yapan Murat Taşkıran'a teşekkür ediyoruz. Allah'ım ondan razı olsun. Nöbeti devralan Gökmen Karaali yide tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Allah'ım yar ve yardımcısı olsun inşaallah.'' dedi.

 

 

Resim

Resim

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Ahmet Yiğit Yıldırım, Zonguldak, Gökmen Karali, atandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı