MHP'li Sözlü: Değerlerimize Saldırılmasına Müsade Etmeyiz
Haber Detayı
22 Mayıs 2020 - Cuma 21:47 Bu haber 3996 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Değerlerimize Saldırılmasına Müsade Etmeyiz
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türk Milletinin milli ve manevi değerlerine rağmen siyaset yapmanın ihanet olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Değerlerimize Saldırılmasına Müsade Etmeyiz

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İzmir'de cami minarelerinden marş söyletilmesine tepki göstererek, Türk Milletinin uğruna bedeller ödediği milli ve manevi değerlere saldırmanın kimsenin haddi olmadığını ve Türk Milletinin değerlerine rağmen siyaset yapmanın ihanet olduğunu söyledi.

 

TÜRK MİLLETİNİN DEĞERLERİNE RAĞMEN SİYASET YAPMAK İHANETTİR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bu millet hem milli hem de manevi değerleri için büyük bedeller ödemiştir. Bizleri bir arada tutan, biz biz yapan değerlere saldırmak kimsenin haddi değildir. Millete ve milletin değerlerine rağmen milleti yönetmeye talip olmak, siyaset değil, en hafif ifadeyle millete ihanettir.'' dedi.

 

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZE YAPILAN SALDIRILARA MÜSADE ETMEYECEĞİZ

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ''İzmir BB Başkanı 23 Nisan kutlamalarında 'çav bella' söyleyerek kenti dolaşıyor, birileri minarelerimizden 'çav bella' çalma hadsizliği gösteriyor ve birileride bu hadsizliğe sahip çıkıyor. Mevcut CHP zihniyetinin milli ve manevi değerlerimize saldırısına asla müsade etmeyeceğiz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Hüseyin Sözlü, Türk Milleti, Milli ve Manevi Değerlerimiz, İzmir provokasyonu, Cami minaresinden marş
Yorumlar
Haber Yazılımı