MHP'li Sözlü Akçatekir Yaşam Parkı'nda İncelemelerde Bulundu
Haber Detayı
07 Haziran 2020 - Pazar 20:08 Bu haber 3863 kez okundu
 
MHP'li Sözlü Akçatekir Yaşam Parkı'nda İncelemelerde Bulundu
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Pozantı'da yapımı devam eden Akçatekir Yaşam Parkı'nda incelemelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü Akçatekir Yaşam Parkı'nda İncelemelerde Bulundu

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ı ziyaret eden MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Pozantı Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımı devam eden Akçatekir Yaşam Parkı'nda incelemelerde bulundu.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ YAPIMI DEVAM EDEN AKÇATEKİR YAŞAM PARKI'NI BEĞENDİ

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız değerli dost ve kardeşim Sayın Hüseyin Sözlü Beye Akçatekir’de yapımında son aşamaya geldiğimiz Yaşam Parkı, Restaurant, Kamelyalar, Kaya Şelale, Basketbol Sahası ve Çocuk Parkı yapımımızla ilgili bilgilendirmede bulundum, fikrini aldım. Beğeni ve takdirlerini ifade ederek şevkimizi arttırdı sağolsun.'' dedi.

 

TAMAMLANDIĞINDA AKÇATEKİR'İN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Akçatekir Yaşam Parkı'nda incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, ''Pozantı Belediye’mizin Akçatekir’de faaliyete geçirmeyi planladığı çok amaçlı tesisin içerisinde bulunan Yaşam Parkı, Restoran, Kaya Şelale, Basketbol Sahası ve Çocuk Parkı inşaat alanını gezdik. Tamamlandığında Akçatekir’in vazgeçilmezi olacak olan bu tesisi Pozantı ilçemize kazandıran Belediye Başkanımız Mustafa Çay'ı Milliyetçi, Üretken Belediyecilik adına ortaya koyduğu başarı ve gayretten dolayı tebrik ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Pozantı Belediye Başkanı
Yorumlar
Haber Yazılımı