MHP'li Ruhi Ersoy'dan Muhaliflere Milli Feraset Dersi
Haber Detayı
04 Temmuz 2021 - Pazar 13:03 Bu haber 2616 kez okundu
 
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Muhaliflere Milli Feraset Dersi
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, Türk Milletinin milli reflekslerini anlamak istemeyenlere milli feraset dersi verdi.
MHP Haberi
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Muhaliflere Milli Feraset Dersi

Milli refleksleri yüksek olan Türk Milletinin, siyasetçilerin davranışlarını iyi analiz edebileceğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye eski Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Türkiye'nin 2023 hedeflerine kararlılıkla yürüdüğünü söyledi.

 

SİYASETÇİLERİN TAVIRLARINI MİLLİ FERASET AYIRT EDER

 

Milli refleksleri yüksek olan Türk Milletinin, siyasetçilerin davranışlarını iyi analiz edebileceğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milletle hal diliyle anlaşıp çok boyutlu organik gönül bağı kuran siyasetçi ile; milletin sorunlarını tahrik diliyle istismar eden, bir projenin aparatı hükmünde olan, sentetik, ajans taktiğinin uygulayıcısı siyasetçiyi milli feraset ayırt eder, hisseder ve bilir.'' dedi.

 

TÜRKİYE MİLLİ FERASETTEN BESLENEREK KARARLILIKLA YÜRÜYOR

 

Türk Milletinin 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı gösterdiği milli refleksleri anlamak istemeyenlerin Türkiye'nin 2023 hedeflerine kararlılıkla yürüdüğünü görmezden geldiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, ''15 Temmuz’suz bir siyaset ve Türkiye yorumu yapanlar büyük resmî okuyamıyor veya görmezden geliyor demektir. Türkiye Cumhuriyet 100. yılına milli ferasetten beslenerek büyük bir kararlılıkla yürüyor.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Ruhi Ersoy, milli refleks, milli feraset, muhalifler, sezgi, 15 Temmuz,
Yorumlar
Haber Yazılımı