MHP'li Olcay Kılavuz: Yeni Bir Cephe Açtık
Haber Detayı
03 Temmuz 2021 - Cumartesi 20:52 Bu haber 4479 kez okundu
 
MHP'li Olcay Kılavuz: Yeni Bir Cephe Açtık
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, yeni bir cephe açtıklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Olcay Kılavuz: Yeni Bir Cephe Açtık

Gençler arasında gün geçtikçe artan bağımlılık tehdidine karşı yeni bir cephe açtıklarına dikkat çeken MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Türk gençlerinin damarlarındaki asil kanı kirletmesi için ilk ve orta dereceli okullarda uyuşturucu madde ve internet bağımlılığıyla mücadele eğitimi verilebilmesi için zorunlu ders konulması gerektiğini söyledi. 

 

YENİ CEPHEMİZİN ADI UYUŞTURUCU VE MADDE BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELE OLMALIDIR

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Uyuşturucu madde ve her türlü bağımlılık çağımızın en büyük felaketlerindendir. Bağımlılıklar özellikle gençler arasında gün geçtikçe tehdidini artırmaktadır. Uyuşturucu madde ve diğer bağımlılıklar ile mücadele devlet, millet, aile ve sivil toplum iş birliği ile engellenebilir. Yeni cephemizin adı, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele olmalıdır. Ey Türk genci, damarlarındaki asil kanı kirletme!'' dedi.

 

OKULLARDA UYUŞTURUCU MADDE VE İNTERNET BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELE DERSİ OLMALI

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Bu noktada, özellikle eğitim kurumlarına büyük bir sorumluluk düşmektedir. Eğitim kurumlarında tüm bağımlılık türlerine karşı daha etkin, verimli eğitimlerin verilip çocuk ve gençlerin bilinçlendirilmesi oldukça hayatidir. İlk ve orta dereceli okullarda uyuşturucu madde, internet bağımlılığıyla mücadele adlı dersin zorunlu ders olarak müfredata alınması; kısa film, fotoğraf sergisi, tiyatro, resim ve öğrencilerin yaşlarına uygun diğer sanatsal ve sosyal faaliyetlerle bu dersin pekiştirilmesi yerinde olacaktır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, TBMM, yeni bir, cephe açtık, uyuşturucu, madde bağımlılığı, internet bağımlılığı, mücadele, zorunlu ders, olmalı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı