MHP'li Öztürk: Türkiye Kaosa Girerse Ne Kazanacaksınız?
Haber Detayı
08 Ocak 2021 - Cuma 10:48 Bu haber 1541 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Türkiye Kaosa Girerse Ne Kazanacaksınız?
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye'nin kaosa girmesinden siyasetçilerin ne kazanacağını sordu.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Türkiye Kaosa Girerse Ne Kazanacaksınız?

Türkiye'de siyaset yapanların son zamanlarda yalan söyleme hastalığına yakalandığına dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Boğaziçi Üniversitesi'ne öğrenci kılığında girip eylem yapan militanları hiç gündeme getirmeyen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'e seslenerek, Türkiye'nin kaosa girmesinden ne kazanacağını sordu.

 

DİKKAT VE İLGİ ÇEKMEK İÇİN YALAN SİYASETE BAŞVURMA HASTALIĞI

 

Dikkat ederseniz; son zamanlarda dikkat ve ilgi çekmek adına yalan siyaseti güden, belli bir güruh var. Hatta iş öyle hâl almış ki, genel başkanlarını dâhi yalanlarıyla açığa düşürür konuma gelmişler. Bu zavallıların durumuna tıpta ‘mitomani’ (yalan söyleme) de denilmektedir. CHP’deki bu mitomani furyası nereye varacak bilinmez ama; hiç şüphesiz milletimizin sağduyu duvarına çarparak gereken cevabı kısa zamanda alacaktır.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE DİL UZATTILAR

 

Bugün soyadının kendisini ‘özel’ yaptığı rüyasında yaşayan CHP Grup Başkan Vekili, edebini, makamını ve seviyesini bilmeden, Sayın Genel Başkanımız’a dil uzatmak, laf etmek gafletinde bulunmuş. Bre aymaz; siyaseten adabın, edebin, utanman kalmadı mı?

 

TÜRKİYE'NİN KAOSA GİRMESİYLE NE KAZANACAKSINIZ?

 

Gündemde olan Boğaziçi Üniversitesi’ne öğrenci kılığında girip eylem yapmak isteyen, terörist 20 MLKP militanını neden konuşmuyorsun? Siz CHP üst yönetimi neden mizanseni çok seviyorsunuz? Güzel ülkemizin kaosa girmesiyle ne kazanacaksınız? Yalanlarınızla nereye varacaksınız? Bak Özgür efendi; önce idrak enfeksiyonunu gider. Sonra da; hoplayıp, zıplayıp, ettiğin boyundan büyük yalanlarla bu ülkeye zarar vermeyi bırak. Siyasetimizi kirletme, siyasetin ahlâkını bozma, gençlere kötü örnek olma.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Türkiye kaosa girerse, siyasetçiler, ne kazanacak, kriz söylemleri, üniversite eylemi, öğrenciler
Yorumlar
Haber Yazılımı