MHP'li Sazak: Bundan Sonra Şapkadan Ne Çıkacak?
Haber Detayı
07 Ocak 2021 - Perşembe 21:31 Bu haber 3010 kez okundu
 
MHP'li Sazak: Bundan Sonra Şapkadan Ne Çıkacak?
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ortalığı karıştıramayan muhaliflerin bundan sonra şapkadan ne çıkaracağını merak ettiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sazak: Bundan Sonra Şapkadan Ne Çıkacak?

Muhalefetin demokrasi talep ettiği ABD'de, seçim sonuçlarına yönelik büyük olayların çıkması üzerine Türkiye'deki muhalifleri Ti'ye alan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, darbe çığırtkanlığı yapanların ve felaket bedduasına çıkanların amacına ulaşamadığı bir ortamda, muhaliflerin bundan sonra şapkadan ne çıkaracağını merak ettiğini söyledi.

 

ŞAPKADAN NE ÇIKARTACAKLAR? BEKLİYORUZ

 

Cumhur İttifakı'nı yıpratmak için her yola başvuran muhaliflerin, bundan sonra hangi yolu izleyeceğini merak eden MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ana muhalefetin; güvendiği, sığındığı demokrasi arıza verdi. Bakalım şimdi kime demokrasi vurgusu yaptırtacaklar? Darbe yapamıyorlar, felaket olmuyor, terör başarılı değil, gençler kandırılıp sokağa dökülemiyor, değerleri ayrıştırılamıyor. Şapkadan ne çıkartacaklar, bekliyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, Muhalefetin şapkası, şapkadan ne çıkacak, bekliyoruz, Cumhur ittifakı, muhalefet, MHP, çıkan olaylar, beklenti
Yorumlar
Haber Yazılımı