MHP'li Semih Yalçın: Bu Karanlık Filmi Çok Gördük
Haber Detayı
07 Ocak 2021 - Perşembe 19:36 Bu haber 2700 kez okundu
 
MHP'li Semih Yalçın: Bu Karanlık Filmi Çok Gördük
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, demokrasinin hedef alındığı karanlık filmleri daha önce çok gördüklerini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Semih Yalçın: Bu Karanlık Filmi Çok Gördük

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmasına karşı eylem yapanlara sahip çıkan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi bile olmayan komünist militanlara Özgür Özel'in sahip çıkıldığını belirterek, demokrasinin hedef alındığı karanlık filmleri daha önce çok gördüklerini söyledi.

 

SAHİP ÇIKTIKLARINIZ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ OLMAYAN KOMÜNİST MİLİTANLAR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP'nin İmrahoru Ö. Özel, Marksistlerin uzay çağında sergiledikleri 20. yüzyıldan kalma gerici eylemlere sahip çıktı. Özel'in 'Evlatlarımız' dediği eylemciler, Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi bile olmayan komünist militanlar. Boğaziçi Üniversitesi önünde DHKP-C marşı söyleyen teröristleri ve eylemlerini siyasi amaçları için kullanmaktan imtina etmeyen, onların taşkın duygu ve heyecanlarını istismardan vazgeçmeyen CHP, yine ateşle oynuyor.'' dedi.

 

DEMOKRASİNİN HEDEF ALINDIĞI BU KARANLIK FİLMİ DAHA ÖNCE ÇOK GÖRDÜK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Biz, terörist eylemler sokaklara taşınarak meşru iktidarın ve demokrasinin hedef alındığı bu karanlık filmi daha önce çok gördük. CHP’nin Yumuşakcası Özel boşuna yırtınıyor. Milletimiz, her türlü yasa dışı eylem ve sinsi kalkışmayı boğacak ve başını ezecek kudrettedir.'' dedi.

 

 Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, demokrasinin hedef alındığı, karanlık filmleri, Çok gördük, öğrenci olayları, militanlar, MHP, Üniversite
Yorumlar
Haber Yazılımı