DSİ 6. Bölge Müdürü Balta'dan Karaisalı'ya Ziyaret
Haber Detayı
08 Ocak 2021 - Cuma 11:52 Bu haber 2876 kez okundu
 
DSİ 6. Bölge Müdürü Balta'dan Karaisalı'ya Ziyaret
DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Karaisalı İlçesi'ne yapılacak hizmetlerle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
DSİ 6. Bölge Müdürü Balta'dan Karaisalı'ya Ziyaret

DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, bürokratlarından oluşan bir Heyet ile birlikte Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ı ziyaret ederek, Yerköprü Mevkiinde yapılacak hizmetlerle ilgili incelemelerde bulundu.

 

DSİ 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KARAİSALI ZİYARETİ AÇIKLAMASI

 

DSİ 6. Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesabından Karaisalı ziyaretiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Bölge Müdürümüz Mehmet Akif Balta, Karaisalı ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ı makamlarında ziyaret eden Bölge Müdürümüze Bölge Müdür Yardımcımız Cengiz Han Kılıçaslan ve 61. (Adana) Şube Müdürümüz Hakan Kaya'da eşlik etti. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Kurdak'ın da yer aldığı ziyaretlerin ardından Yerköprü Mevkiine giden heyet, burada yapılması muhtemel çalışmaları yerinde inceledi.'' denildi.

 

KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI ASLAN'DAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta ve bürokratlarının ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Bölgemizde yapılmakta olan çalışmalar ve yapılacak yeni projelerle ilgili ziyaretimize gelen DSİ 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, Ak Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Bölge Müdür Yrd. Cengizhan Kılıçaslan ve Şube Müdürü Hakan Kaya'ya ziyaretleri için teşekkür ederim.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa, oturma odası ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, ağaç ve açık hava

 

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık hava

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DSİ 6. Bölge Müdürü, Mehmet Akif Balta, Karaisalı Kaymakamı, Mehmet Kaya, Karaisalı Belediyesi, Saadettin Aslan, Karaisalı yatırımları, DSİ Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı