MHP'li Öztuğ Salgında Vefat Edenler İçin Mevlid Okuttu
Haber Detayı
27 Haziran 2021 - Pazar 14:16 Bu haber 2621 kez okundu
 
MHP'li Öztuğ Salgında Vefat Edenler İçin Mevlid Okuttu
MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, salgında hayatını kaybedenler ve tüm Şehitler için Mevlid proğramı düzenledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Öztuğ Salgında Vefat Edenler İçin Mevlid Okuttu

Düzenlediği sosyal etkinlik ve yardımlaşma proğramlarıyla halkın takdirini kazanan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, Koronavirüs salgını sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm Şehitler için Mevlid proğramı düzenledi.

 

MEVLİD PROĞRAMINA YOĞUN KATILIM

 

MHP Çukurova İlçe Teşkilatının park alanında gerçekleştirilen Mevlid proğramına, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Yönetiminden Hüseyin Zorba, Şevki Kaya, Melih Sarıkodal, Mahmut Çakıcı, Yeşim Akkaş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Çukurova Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Alyaprak, Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve Şube Başkanları, Türkav Adana Şube Başkanı Ayhan Arzuman, Çukurova ve Seyhan Belediye Meclis Üyeleri, MHP'li kadınlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salgın sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm Şehitlere dualar edildiği Mevlid proğramında, katılanlara sıcak halka tatlı ikramında bulunuldu.

 

VATANDAŞLARIMIZA SALGIN SÜRECİNDE DE YANLARINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRDİK

 

Salgın sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm Şehitler için düzenlenen Mevlid proğramıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, ''MHP Çukurova İlçe Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz ve salgın döneminde Rahmeti Rahmana kavuşan tüm hemşehrilerimiz adına okuttuğumuz mevlidi şerif programımızı, Teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Ebediyete irtihal etmiş tüm hemşehrilerimize Yüce Allah’tan Rahmet diliyor, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Her zaman sorunlarıyla ilgilendiğimiz vatandaşlarımıza, salgın sürecinde de Teşkilat olarak yanlarında olduğumuzu hissettirdik. Proğramımıza katılım sağlayarak, dualar eden herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir Suna Nursen Opalay dahil 13 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir Serkan Çelik ve Erdogan Ekli dahil 10 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir T C Süleyman Evleksiz dahil 15 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler:
Yorumlar
Haber Yazılımı