MHP'li Varlı ve Bener'den Esnaf ve Vatandaşlara Ziyaret
Haber Detayı
27 Haziran 2021 - Pazar 17:32 Bu haber 3285 kez okundu
 
MHP'li Varlı ve Bener'den Esnaf ve Vatandaşlara Ziyaret
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ile birlikte oto galerici esnafı ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı ve Bener'den Esnaf ve Vatandaşlara Ziyaret

MHP Seyhan İlçe Teşkilatı'nın Adana Oto Galericiler Sitesi ve Fatih Mahallesi'nde düzenlediği proğramlara katılan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, salgın sürecinin olumsuz yansımalarından etkilenen esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

VARLI'DAN OTO GALERİCİLER SİTESİ ESNAFINA VE FATİH MAHALLESİ'NE ZİYARET

 

MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Çetin ve MHP Seyhan İlçe Yöneticileri ile birlikte, MHP Seyhan İlçe Teşkilatı'nın Adana Oto Galericiler Sitesi ve Fatih Mahallesi'nde düzenlediği proğramlara katılan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ramazan Ayyıldız, önceki dönem Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, Oto Galericiler Sitesi esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

DAHA BEREKETLİ BİR DÖNEME ADIM ATACAĞIZ

 

Türkiye’nin kendi kendine yeten nadir ülkelerden biri konumunda bulunduğunu ve Türkiye ekonomisinin özel şartlarından ötürü çoğu gelişmiş ülkelerden bile daha dirençli olduğuna dikkat çeken MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, yaptığı açıklamada, ''Küresel çapta ekonomik ve sosyal düzlemde çok ağır sonuçlar doğuran Coronavirüs salgınında, Türkiye Cumhuriyeti gıpta edilecek bir süreci geride bıraktı. Şimdi artık önümüze bakma zamanı. Temmuz ayı ile birlikte pandemiden önceki şartlara yaklaşan bir dönem başlayacak. İşte o zaman sizler, bizler, hepimiz daha hareketli, daha bereketli bir döneme adım atacağız inşallah.'' dedi.

 

VARLI'DAN FATİH MAHALLE SAKİNLERİNE ZİYARET

 

Esnaf ziyaretinden sonra Fatih Mahallesi Muhtarlığında düzenlenen proğramda Muhtar Vedat İnce ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı, ''Ülke ve milletçe büyük bir sınav verdik. Kamu hizmetleri, eğitim, hizmet sektörü, ticaret; pek çok alanda kısıtlama yaşadık. Bundan tüm ülke etkilendi. Bu süreçte devletimiz imkânlar nispetinde elinden gelen her şeyi yapmaya gayret etti. Türk insanının muhteşem dayanışma gücü  de, zorlukları yenmemizde etkili oldu. Nitekim sabırla, dayanışmayla bugünlere ulaştık. Yarınlar bugünden daha iyi olacak; bundan hiç kuşkunuz olmasın. Devlet-millet dayanışmasıyla yenemeyeceğimiz zorluk yoktur.'' dedi. 

 

MHP SEYHAN İLÇE BAŞKANI BAHA BENER'DEN ZİYARETLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

 

İlçe Teşkilatı olarak düzenledikleri etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, ''MHP Seyhan İlçe Başkanlığı olarak H&M ÇETİN AUTO’da düzenlemiş olduğumuz programa MHP Adana Milletvekilimiz MYK Üyemiz Sayın Muharrem Varlı, MHP Adana Teşkilat Başkanımız Sayın Hüseyin Zorba, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Muhammet Çetin, MHP Çukurova İlçe Başkanı Sayın Hasan Öztug Galericiler Site Başkanı Sayın Ramazan Ayyıldız, Eski Başkanı Sayın İbrahim Öcal ve galerici esnaflarıyla bir araya gelip pandemi sürecinde yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirip ortak olduk. Esnaf ziyaretinden sonra Fatih Mahallesi Muhtarlığında düzenlediğimiz proğramda Muhtar Vedat İnce ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledik. Milletvekillerimiz ve Teşkilatımızla birlikte, esnaflarımızın ve her kesimden vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm aramaya devam edeceğiz.'' dedi. 
 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 5 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

 

Bir 1 kişi, ayakta ve oturuyor görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

 

Bir Baha Bener dahil 13 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, MHP Seyhan, Baha Bener, Hasan Öztuğ, esnaf ziyareti, Fatih Mahallesi ziyareti, sorunlarını dinledi, MHP Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı