Yıldırım: Onları Açık ve Net Olarak Uyarıyorum
Haber Detayı
27 Haziran 2021 - Pazar 11:24 Bu haber 3471 kez okundu
 
Yıldırım: Onları Açık ve Net Olarak Uyarıyorum
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ahlaksız bir yayın anlayışıyla MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alanlara tepki gösterdi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım: Onları Açık ve Net Olarak Uyarıyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kaseti olduğu için Cumhur İttifakı'nı desteklediği yönünde ahlaksız bir iddiada bulunan birisinin videosunu yayınlayan Tele1 TV'ye tepki gösteren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Tele1 TV'nin ahlaksız haber anlayışıyla MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef aldığını belirterek, Ülkücülerin ahlaksız haber yaparak algı oluşturmaya çalışanlara anlayacağı dilden tepki göstereceğini söyledi.

 

ÜLKÜCÜLER HAK ETTİĞİNİZ TEPKİYİ ANLAYACAĞINIZ ŞEKİLDE GÖSTERECEK

 

''Bahçeli kaset mi neyin varsa söyle affederiz oy da veririz” diyen  birisinin videosunu yayınlayarak MHP ve Cumhur İttifakı'nı karalamaya çalışan Tele1 TV'ye tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Etik ve şeref yoksunu Tele1 isimli kurum, ahlaksız haber anlayışı ile Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'i aklınca karalamaya çalışarak namussuzluğu habercilik anlayışı haline getirdiğini gözler önüne sermiştir. Açık ve net uyarımızdır. Nefret dilinize, algı operasyonlarınıza boyun eğecek tek bir Ülkücü yoktur. Ülkücüler bu şerefsizliğinizi unutmayacak ve hak ettiğiniz tepkiyi anlayacağınız şekilde gösterecektir!'' dedi.

 

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE TELE1 TV YAYINI KALDIRDI

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP'li yöneticiler ve binlerce Ülkücünün, Tele1 TV'ye sosyal medyadan tepki göstermesi üzerine, ahlaksızca iddialarla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan söz konusu video haberi yayından kaldırıldı.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, ahlaksız yayına, sert tepki, açık ve net, olarak uyardı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı