MHP'li Kılavuz Atanamayan Öğretmenlerin Sesi Oldu
Haber Detayı
24 Ağustos 2020 - Pazartesi 16:40 Bu haber 4325 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz Atanamayan Öğretmenlerin Sesi Oldu
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, atanamayan öğretmenlerin mağduriyetlerinin giderilmesi konusunu TBMM'ye taşıdı.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz Atanamayan Öğretmenlerin Sesi Oldu

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kontenjanda olmasına rağmen atanamayan öğretmenlerin atamasının yapılması ve öğretmen alımlarında mülakatın kaldırılmasıyla ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un cevaplandırması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi. 

 

MHP'Lİ KILAVUZ ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİN TBMM'DEKİ SESİ OLDU

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kontenjanda olmasına rağmen atanamayan öğretmenlerin atamasının yapılmasını ve öğretmen alımlarında yapılan mülakatın kaldırılmasını gündeme getirerek, atamaları beklediği için bir çok sıkıntı çeken öğretmen adaylarının hislerine tercüman oldu. Atanamadıkları için sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan öğretmen adaylarının TBMM'deki sesi olan Kılavuz, yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi noktasında Cumhur İttifakı bileşeni bir siyasi partinin Milletvekili olarak, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a hatırlatmalarda bulundu. 

 

BAKAN SELÇUK'TAN CEVAPLANDIRMASI İSTENİLEN SORULAR

 

1-) Öğretmen alımlarında mülakatın kaldırılmasına yönelik bakanlığınızın bir çalışması var mıdır? 

 

2-) Kontenjanda olmasına rağmen atanamayan öğretmenlerin mağduriyetlerinin giderilmesi ve atamalarının yapılmasına yönelik bir çalışma yapılacak mıdır?

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Olcay Kılavuz, atanamayan öğretmenler, öğretmen adayları, kontenjan, mülakatın kaldırılması, öğretmen alımı
Yorumlar
Haber Yazılımı