Bahçeli'den Karadeniz'de Yaşanan Sel Felaketi Açıklaması
Haber Detayı
24 Ağustos 2020 - Pazartesi 11:50 Bu haber 2705 kez okundu
 
Bahçeli'den Karadeniz'de Yaşanan Sel Felaketi Açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karadeniz'de yaşanan sel felaketiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Karadeniz'de Yaşanan Sel Felaketi Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karadeniz'de doğal gazla umutlanan milletimizin doğal afetle hüzünlendiğini belirterek, yaşanan sel felaketiyle ağır bir yıkıma uğrayan İlçelerde meydana gelen zararın seferberlik anlayışıyla tamir ve telafi edileceğini söyledi.

 

DOĞAL GAZLA UMUTLANAN MİLLETİMİZ DOĞAL AFETLE HÜZÜNLENDİ

 

Karadeniz’den aldığımız sevindirici haberden bir gün sonra, yine Karadeniz’de yaşanan ve milletimizi derinden üzen felaketlerle sarsıldık. Rize’yle birlikte Giresun il ve ilçelerinde 22 Ağustos 2020 tarihinin akşam saatlerinden itibaren şiddetlenen yağmur son yılların en vahim sel ve heyelanına yol açmıştır. Doğal gazla umutlanan milletimiz, doğal afetle hüzünlenmiştir.

 

SEL FELAFETİ YAŞANAN İLÇELERİMİZ AĞIR BİR YIKIMA MARUZ KALDI

 

Özellikle Giresun’un Dereli, Tirebolu, Yağlıdere, Doğankent ilçeleri ağır bir yıkıma maruz kalmıştır. Bölgede görev yapan ve beş kahramanımızın bulunduğu jandarma devriyesi Doğankent-Tirebolu yolu arasında dereye yuvarlanmıştır. Bu vesileyle şehit olan kahramanlarımızla birlikte hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Başımız sağolsun diyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Kendilerinden haber alınamayan vatandaşlarımızın sağ-salim bulunmalarını temenni ediyorum.

 

ORTAYA ÇIKAN ZARAR SEFERBERLİK ANLAYIŞIYLA TAMİR EDİLECEKTİR

 

İnanıyorum ki, şiddetli yağışlarla oluşan afetten dolayı ortaya çıkan zarar-ziyan devletin müşfik dokunuşuyla, geniş imkânlarıyla, milli birlik ve dayanışma iradesiyle, aynı zamanda seferberlik anlayışı içinde en kısa zamanda tamir ve telafi edilecektir. Bölge insanımızın her zaman yanındayız, Allah’a da başka acı ve keder göstermemesi için dua ediyoruz.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Karadeniz sel felaketi, doğal afet, Şehitlerimiz, yaralılar, kayıplar, zararlar, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı