MHP'li Başkan Topuz Karataş'a Yeni Bir Tesis Kazandırdı
Haber Detayı
24 Ağustos 2020 - Pazartesi 20:30 Bu haber 4085 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz Karataş'a Yeni Bir Tesis Kazandırdı
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Şahin Tepesi Kahvaltı Salonu ve Balık Restoran Tesislerini hizmete açtı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz Karataş'a Yeni Bir Tesis Kazandırdı

Karataş Belediyesi tarafından 2019 yılında Milli Parklardan kiralanıp revize edilerek yepyeni bir çehreye kavuşturulan, bungalov evler, karavanlar, çadır alanlarıyla Karataş Kumluk ve Tabiat Parkı içerisinde yer alan Şahin Tepesi Kahvaltı Salonu ve Balık Restoran’ın açılışı, Adana’nın önde gelen kent protokolünün katılımı ile gerçekleşti.  

 

TESİS ALANI BİR YILDA REVİZE EDİLEREK FAALİYETE GEÇİRİLDİ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, açılışı yapılan tesis ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Karataş’ın geleceğinin turizm ile planlanması yönünde faaliyete geçirdiğimiz tesisimizin ilçemize ve Adana’mıza hayırlı olmasını temenni ederim. 2019 yılı Ağustos ayında imzaladığımız protokol ile 29 yıllığına ilçemize kazandırdığımız bu alanın bir yıllık kısa bir süre içerisinde revize edilerek faaliyete geçirilmesi yönünde büyük gayret sarf ettik. Tesis içerisinde yer alan Şahin Tepesi Kahvaltı Salonu ve Balık Restoran’ın açılışını sizler ile birlikte gerçekleştirirken aynı zamanda tesiste faaliyet göstermeye başlayacak bungalov evler, karavan ve çadır kamp alanlarımızın da açılışını gerçekleştirmiş olduk.'' dedi.

 

TESİS İLÇEMİZİN TANITIMINA KATKI VE İŞSİZLERİMİZE İŞ İMKANI SAĞLAYACAK

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''İlçemizin turizm potansiyelinin yüksek olması ve bu seçenekleri iyi değerlendirerek tanıtılması yönünde gösterdiğimiz çabamız inanıyorum ki ekonomimize, ilçemizin ve ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Adana'da deniz kenarında böyle bir tesis ilk defa faaliyete geçiriliyor. Belediye tarafından işletilen bu tesis, ilçemizin tanıtımına katkı sunarken aynı zamanda zorluklar içerisinde hizmet veren belediyemize ve iş arayan onlarca ailemize de istihdam sağlayacaktır. Açılışımıza katılım gösteren Adana’mızın değerli bürokratlarına, Kamu kurum ve kuruluş temsilcilerimize ve STK temsilcilerimize teşekkürlerimizi sunar, Karataş’ımız ve Adana’mız için hayırlı olmasını temenni ederim.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediyesi, Necip Topuz, Şahin Tepesi, Kahvaltı Salonu, Yeni Tesis, i
Yorumlar
Haber Yazılımı