MHP'li Hüseyin Sözlü: Kilonuz Kaç Kuruş Eder?
Haber Detayı
09 Ocak 2021 - Cumartesi 11:27 Bu haber 4971 kez okundu
 
MHP'li Hüseyin Sözlü: Kilonuz Kaç Kuruş Eder?
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türkiye'nin devrilmesini isteyen muhalif anlayışının kilosunun kaç kuruş olduğunu sordu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Hüseyin Sözlü: Kilonuz Kaç Kuruş Eder?

Cumhur İttifakı'nı yıpratmak ve iktidardan düşürmek için her yolu deneyen muhaliflerden birisi olan Gazeteci Yazar Can Ataklı'nın, iktidarın düşmesi için doğal afet bedduasına çıkmasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, iktidarın devrilmesi Türkiye'nin devrilmesini isteyen muhalif anlayışının kilosunun kaç kuruş olduğunu sordu. 

 

GAZETECİ CAN ATAKLI NE DEDİ?

 

Gazeteci Yazar Can Ataklı, ''Erdoğan seçimle gitmez'' başlığıyla sosyal medyadan paylaştığı açıklamada, ''Erdoğan'ın seçimle gitme ihtimali yok. Darbe ihtimalini en az görenlerdenim. Darbe, hem de bugünün şartlarında darbe yapabilecek kabiliyet yok. Bana göre darbe yapmak çok zor. Tayyip Erdoğan’ın gitmesi için çok büyük bir halk öfkesinin olması lazım. Büyük bir doğal afet, büyük bir deprem, başka bir doğal felaket. Çok büyük sel, çok büyük yangınlar. Hani Avustralya’yı yakan yangın vardı ya o kadar büyük yangınlar, deprem, çok büyük can kaybına yol açacak sel felaketi gibi. Ama en korkutucu olan Türkiye’nin bir askeri başarısızlık elde etmesi.'' demişti.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN CAN ATAKLI'YA CEVAP

 

Gazeteci Yazar Can Ataklı'nın ''Erdoğan seçimle gitmez'' başlığıyla yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, yaptığı açıklamada, ''Türkiye yansın yada bütün ülkeyi sel alsın, olmadı bütün Türkiye depremle yerle yeksan olsun, oda olmadı Libya, Suriye yada Karabağ'da bir askeri mağlubiyet olsun. Bu tarz muhalefetin kilosu kaç kuruş ki? İktidarı devirmek için Türkiye'nin devrilmesini isteyen anlayış kime hizmet ediyor?'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, kolusu kaç kuruş, iktidarı devirmek için, Cumhur İttifakı, bu tarz muhalefet, MHP, deprem, sel, felaket, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı