Erdoğan'dan Saadet Partisi'ne İttifak Teklifi
Haber Detayı
08 Ocak 2021 - Cuma 18:56 Bu haber 2708 kez okundu
 
Erdoğan'dan Saadet Partisi'ne İttifak Teklifi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nı genişletmek için Saadet Partisi'ne teklif götürdü.
SİYASET Haberi
Erdoğan'dan Saadet Partisi'ne İttifak Teklifi

Muhalefet Cumhur İttifakı'nı dağıtmak için uğraşırken, Cumhur İttifakı'nı genişletmek için sürpriz bir hamle yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret ederek, Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı tarafında yer almasını ve seçimde ittifak yapılmasını teklif etti.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SAADET PARTİSİ'NE TEKLİF

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye evinde yaptığı ziyaretten sonra Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaretle ilgili Cuma namazı çıkışında yaptığı açıklamada, ''Sayın Oğuzhan Asiltürk, geçmişte beraber olduğum büyüğümdür. Bu ziyaretim hem bir nezaket ziyareti hem de ittifak meselesinde seçim ittifakı yapılması hakkındadır. Geleceğe yönelik terörle mücadelede her türlü desteğin bizim yanımızda olması lazım. Bizim bir yalnızlığı hissetmememiz lazım. Buna benzer görüşmeleri bundan sonra da yapacağım. Bundan sonraki süreçte de bu tür görüşmelere devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi, Oğuzhan Asiltürk, Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı, ittifak genişleyecek, seçim itifakı, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı