MHP'li Yalçın: Tiyatro Diyenler Ders Çıkarmalı
Haber Detayı
09 Ocak 2021 - Cumartesi 17:14 Bu haber 2920 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Tiyatro Diyenler Ders Çıkarmalı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, millî iradeyi temsil eden aktörlerin kararlı duruşuna tiyatro diyenlerin hadiselerden ders çıkarmasını istedi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Tiyatro Diyenler Ders Çıkarmalı

ABD seçimlerine yönelik yapılan gösterilerin çete yöntemleriyle bir başkaldırıya dönüşmesinin neticelerine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Yasa dışı yollarla halk iradesini tersine döndürme çabalarının devlet tarafından ezildiğini belirterek, 15 Temmuz darbe girişiminde başkaldıran başıbozuklara karşı millî iradeyi temsil eden aktörlerin kararlı duruşuna tiyatro diyen muhalefetin bu hadiselerden ders çıkarması gerektiğini söyledi.

 

HALK İRADESİNE KARŞI HOŞNUTSUZLUĞUN ÇETE YÖNTEMLERİNE DÖNÜŞMESİNİN SONUÇLARI

 

Halk iradesine karşı yapılan eylemlerin tehlikeli sonuçları olan hadiselere evrilmesi konusunda, ABD'de bir örnek yaşandığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Halk iradesine ve meşru seçim zaferine karşı gösterilen antidemokratik hoşnutsuzluğun çete yöntemlerine dönüşmesinin nelere yol açabileceğine, ABD özelinde bütün dünya şahit oldu.'' dedi.

 

ABD'DEKİ OLAYLARDAN TÜRKİYE'DEKİ MUHALİFLERİN DERS ÇIKARMASI GEREKİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Yasa dışı yollarla halk iradesini eğip bükme ve demokrasi ırmağının akışını tersine döndürme çabalarının demokratik kurumlar ve yasalar karşısında ezildiği bir kez daha görüldü. Bundan CHP ve yancıları umarız ders çıkarır. Zilletçiler, demokrasiye ve halk iradesine başkaldıran başıbozuklara karşı millî iradeyi temsil eden aktörlerin kararlı ve itidalli duruşuna herhâlde 'tiyatro' diyemezler.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, 15 Temmuz, darbe diyenler, ders çıkarmalı, olayların evrilmesi, demokrasi, halk iradesi, MHP, seçim
Yorumlar
Haber Yazılımı