MHP'li Enginyurt: Arınç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Desteklemedi
Haber Detayı
27 Haziran 2020 - Cumartesi 19:58 Bu haber 3486 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt: Arınç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Desteklemedi
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sırtında bir kambur olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt: Arınç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Desteklemedi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın, bir proğramda yaptığı açıklamada MHP'yi hedef almasına tepki göstererek, 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı'na açık destek vermeyen Ülkücü ve MHP düşmanı Bülent Arınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sırtında bir yük olduğunu söyledi.

 

BÜLENT ARINÇ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SIRTINDA BİR KAMBURDUR

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM'de ve sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Sen yoksun yanında da başarısız mı? Sen var mıydın 24 Haziran'da? 24 Haziran'da MHP vardı. Cumhur İttifakı vardı. Bülent Arınç'a soruyorlar: 'MHP, AK Parti'nin sırtında yük demiştiniz, aynı görüşte misiniz?'. Diyor ki; 'Cumhurbaşkanımız üzülüyor, onun için düşüncem içimde kalsın'. Yani demek istiyor ki, 'aynı düşüncedeyim.' Eğer Cumhurbaşkanı'nın sırtında bir kambur varsa, Bülent Arınç o kambur sensin! Türk Milliyetçileri ve MHP’liler, hiç kimsenin sırtında kambur olmamıştır. Onurlu şerefli bir harekettir Ülkücü Hareket. Ülkücüler ve Türk Milliyetçileri olarak sana hakkımızı helal etmiyoruz. Bülent efendi! İçinde taşıdığın pis fikirlerini biz biliyoruz. Ülkücü ve MHP düşmanısın. Allah bu düşmanlıkla onu bu dünyadan alıp götürecek, biz de haklarımızı helal etmeyeceğiz ona. Yazıklar olsun sana.'' dedi.

 

BÜLENT ARINÇ'IN BEYANAT VERDİĞİ HABER LİNKİ AŞAĞIDADIR. TIKLAYIP OKUYUNUZ.

 

https://www.adanahilal.com/haber-bulent-arinc-sahiden-erdogan-in-yaninda-mi-18351.html

 

Bülent Arınç Sahiden Erdoğan'ın Yanında mı?
 
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Bülent Arınç, kambur, Ülkücü ve MHP Düşmanı, 24 haziran seçimleri, desteklemedi
Yorumlar
Haber Yazılımı