Bülent Arınç Sahiden Erdoğan'ın Yanında mı?
Haber Detayı
26 Haziran 2020 - Cuma 13:22 Bu haber 7282 kez okundu
 
Bülent Arınç Sahiden Erdoğan'ın Yanında mı?
Erdoğan'ın yanında olduğunu söyleyen Bülent Arınç'ın, acaba karşısında olsa daha ne yapacağı merak konusu oldu.
SİYASET Haberi
Bülent Arınç Sahiden Erdoğan'ın Yanında mı?

Haber Global ekranlarında Jülide Ateş'le 40 programında yaptığı açıklamalarda, Erdoğan'ın yanında olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç'ın, son yıllarda Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nı zor durumda bırakan açıklamaları gözönünde bulundurulduğunda ''İyi ki Erdoğan'ın yanındasın(!). Bir de karşısında olsan Ak Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na yanında olduğundan daha ne kadar fazla kötülük yapabilirdin?'' sorusunun cevabı merak konusu oldu. Çünkü ''Erdoğan'ın yanındayım'' beyanatını verirken bile sorulara verdiği cevaplarda hala zarar verdiğinin farkında mı acaba? Yoksa bilinçili mi yapıyor? MHP'ye olan düşmanlığını dışarıya vuramadığını itiraf etmesi de işin cabası...

 

ERDOĞAN'IN YANINDA MI KARŞISINDA MI?

 

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç, ''Erdoğan'ın yanında mısınız yoksa karşısında mısınız?'' sorusuna verdiği cevapta, ''Ne kadar yanındaysam o kadar yanındayım. Ben siyasette kendi başarımla geldim. Erdoğan başımızda olmasaydı başarılı olamazdık. Biz olmasaydık o da eksik kalırdı. Aramızdan gidenler olabilir bu yaşanmıştır. Bu işin doğasında var.'' dedi.

 

BÜLENT ARINÇ'IN İÇİNDEKİ MHP VE CUMHUR İTTİFAKI DÜŞMANLIĞI

 

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç, ''MHP, Ak Parti için yük mü?'' sorusuna verdiği cevapta içindeki ERİK KURUSUNU dışarıya anlatamamasını, şu ifadelerle açıklayarak, ''Ben bunu iki sebepten söyleyemem. Sayın Cumhurbaşkanımız MHP ile olan İttifaka çok önem veriyor. Bu ittifaka zarar verecek söylemlerden herkesin kaçınmasını istiyor. Bu bizim için de bir talimat. O yüzden içimizden ne düşünürsek düşünelim bunu dışarıda söylemek imkanından mahrumuz.'' aslında Cumhur İttifakı ve MHP düşmanlığını kelime aralıklarında ifade etmiş oldu.

 

'YENİ PARTİLER CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE SIKINTI ÇIKARIR' NE DEMEK?

 

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç, ''Yeni partilerin başarılı olacağına neden inanmıyorsunuz? Babacan ve Davutoğlu, Erdoğan'a ihanet mi etti?'' sorularına verdiği cevapta, ''Davutoğlu ve Babacan Ak Parti'nin yanlışlarını söyleyerek parti kuruyor. Ben yaptıklarının yanlış olduğunu düşünüyorum. Ak Parti'den ayrıldılar. Tek başlarına yüzde 10'u aşmaları hayal. Ama ittifakların içinde yer alırlarsa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sıkıntı çıkabilir.'' diyerek hala Ak Parti ve Cumhur İttifakı'na zarar verdiğinin farkında değil mi? Yoksa bilerek mi yapıyor?

 

BU AÇIKLAMALAR KİME ZARAR VERİYOR?

 

Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç, ''Fetöcü müsünüz?'' sorusuna verdiği cevapta, ''Bu bana yapılabilecek en kötü iftira olur. Bu sözün arkasından başkalarına da sormanız gerekir. Türkçe olimpiyatlarının hepsine katıldım. Onların okullarında Türkiye aleyhine hiçbir faaliyet sezinlemedim. Benim söylediğim sözleri Binali Yıldırım da söyledi, Sayın Recep Tayyip Erdoğan da söyledi... Emniyetteki asker içindeki bir yapılanmadan zaman zaman bahsedildi ama böylesine bir 15 Temmuz hain kalkışmasını kimse söylemedi. O yüzden kendimi bu noktada bir suçlu olarak görmüyorum. Hele hele FETÖ'cü olarak görmüyorum.'' diyerek, aslında ne demek istiyor? Bu açıklamalar kime zarar veriyor? Erdoğan'ın yanında olduğunu söyleyerek, yanında olunuyor mu?

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç, MHP Düşmanlığı, Erdoğan ın yanında mı, Ak Parti haberleri, MHP haberleri, Erdoğan ve Arınç, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı