Ahmet Davutoğlu Devrimci Olduğunu Açıkladı
Haber Detayı
27 Haziran 2020 - Cumartesi 21:26 Bu haber 7817 kez okundu
 
Ahmet Davutoğlu Devrimci Olduğunu Açıkladı
Yeni Osmanlı Projesi'nin mucidi olarak bilinen Ahmet Davutoğlu, ''Devrimci'' olduğunu söyledi.
SİYASET Haberi
Ahmet Davutoğlu Devrimci Olduğunu Açıkladı

2011 yılında Arap Baharı safsatasının etkisiyle Libya Lideri Kaddafi linç edilirken, Yeni Osmanlı Projesi'nin mucidi olarak dönemin Dışişleri Bakanı olan Ahmet Davutoğlu, günümüzde Gelecek Partisi Genel Başkanı sıfatıyla Onedio proğramına verdiği beyanatta, Müslüman Liderlerin Ortadoğu'da birer birer devrilmesini hatırlamış olacak ki, ''Devrimci'' olduğunu söyledi.

 

AHMET DAVUTOĞLU: DEVRİMCİYİM

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Onedio proğramında kendisine sorulan ''Devrimci misiniz?'' sorusuna verdiği cevapta, ''Hayat dinamiktir. Devrimciyim, diyebilirim. Kesinlikle stakükocu değilim. Tabi Maocu olmamak şartıyla.'' dedi.

 

AHMET DAVUTOĞLU HAKİKATEN DEVRİMCİ MİDİR?

 

Ulusal medyalarda Ahmet Davutoğlu'nun, Türkiye'deki sol grupların içinde yer alan Devrimcilerden oy almak için mesaj verdiği yorumları yapıldı. Ancak siyasi gözlemciler, Ortadoğu'da Müslüman Liderler birer birer linç edilirken ya da devrilirken Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye'de Yeni Osmanlı Projesi'nin mucidi olarak Dışişleri Bakanlığı görevini ifa ettiğini hatırlattı. Bu pencereden bakılırsa, Küreselcilerin Arap Baharı operasyonunu yaptığı dönemde Yeni Osmanlı Projesi'nin mucidi olarak Dışişleri Bakanı olan Ahmet Davutoğlu, Müslüman Liderler birer birer devrilirken hakikaten ''Devrimci'' idi...

 

AHMET DAVUTOĞLU MUHAFAZAKAR BİR GENÇLİK GAYRETİNDE DEĞİLMİŞ

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Onedio proğramında kendisine sorulan ''Siz de muhafazakar bir gençlik yetiştirme gayretinde misiniz?'' soruya verdiği cevapta, ''Hayır, ilkeli ve duruş sahibi bir gençlik yetiştirmeyi tercih ederim. Hedefim de odur.'' dedi. 

 

AHMET DAVUTOĞLU MUHAFAZAKAR GENÇLİĞE İLKESİZ Mİ DEDİ?

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun bugüne kadar Muhafazakar olarak lanse edildiğini bilmeyen yoktur. Ama günümüzde muhafazakar bir gençlik yetiştirme gayretinde olmayı reddediyor. Muhafazakar gençlik yetiştirmeyi reddederken de alternatif olarak ''İlkeli ve duruş sahibi bir gençlik yetiştirmeyi'' tercih ettiğini söyledi. Peki, Muhafazakar gençlik ilkesiz mi? Bu cevabından başka mana çıkarabilen var mı?
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Davutoğlu, Arap Baharı, Yeni Osmanlı projesi, Davutoğlu devrimci mi, siyaset, Gelecek Partisi, Libya, Kaddafi, Ortadoğu, Muhafazakar gençlik
Yorumlar
Haber Yazılımı