Ülkü Ocakları'ndan Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı
Haber Detayı
14 Mart 2020 - Cumartesi 13:13 Bu haber 4191 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı

Ortaca Ülkü Ocakları Başkanlığı, Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde tüm Şehitler adına 100 fidan dikerek hatıra ormanı oluşturdu.

 

Ortaca Ülkü Ocakları Başkanlığı, Şehadete ermiş tüm Şehitler adına 100 adet fidan dikerek oluşturduğu hatıra ormanına Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı ismini verdi. Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nin 'Çevrecilik Milliyetçiliktir' anlayışıyla hareket ederek, sosyal sorumluluk projesi kapsamında fidan diken Ülkücü gençler, Ülkü Ocağı binasında tüm Şehitler için Yasin-i Şerif okuyarak dualar etti.

 

ŞEHİTLERİMİZİN AZİZ HATIRALARINI YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ 

 

Ortaca Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Acar, "Ortaca Ülkü Ocakları olarak, Şehadete ermiş bütün şehitlerimiz anısına 100 adet fidan dikerek şehitlerimizi yad ettik. OGM'nin katkılarıyla ağaç diktiğimiz fidanlığa Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı ismini vererek Milliyetçi Ülkücü hareketin son Başbuğ'unun da ismini yaşatmaktan gurur duyuyoruz. Aziz hatıralarını yaşatmaya devam edeceğimiz, kanlarını bu kutlu topraklara feda etmiş aziz şehitlerimizin bize en büyük emanetlerinden biri bu cennet vatandır. Bu cennet vatan aziz şehitlerimizden bize bir emanet iken gelecek nesillerimiz için de bir mirastır. Bu mirası aziz şehitlerimizi yad ederek koruyacağız." dedi

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü, Ocakları'ndan, Alparslan, Türkeş, Hatıra, Ormanı, , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı