Bahçeli'den Onur Çetin Kumbaracıbaşı İçin Taziye Mesajı
Haber Detayı
16 Şubat 2022 - Çarşamba 15:23 Bu haber 1715 kez okundu
 
Bahçeli'den Onur Çetin Kumbaracıbaşı İçin Taziye Mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden Onur Çetin Kumbaracıbaşı'nın vefatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Onur Çetin Kumbaracıbaşı İçin Taziye Mesajı

Geçmiş dönemlerdeki Hükümetlerde, Devlet Bakanlığı ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığı görevlerinde bulunan Prof.Dr. Onur Çetin Kumbaracıbaşı'nın hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN TAZİYE MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk devlet ve siyaset hayatında müstesna izleri bulunan, geçmişte Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’yla Devlet Bakanlığı görevlerini üstlenen, aynı zamanda saygın bir bilim insanı olan Muhterem Hocam Prof.Dr. Onur Çetin Kumbaracıbaşı’nın vefatından büyük bir üzüntü duydum. Merhum Hocama Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP, hayatını kaybeden, Onur Çetin Kumbaracı başı, vefatı nedeniyle, taziye mesajı, Devlet Bakanı, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı