MHP'li Büyükataman: Gerçeklerin Üzerini Örtemezsiniz
Haber Detayı
16 Şubat 2022 - Çarşamba 18:47 Bu haber 2207 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Gerçeklerin Üzerini Örtemezsiniz
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, gerçeklerin üzerini örtmeye çalışan İyi Parti hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Gerçeklerin Üzerini Örtemezsiniz

6 muhalefet partisi genel başkanlarının yer aldığı Yuvarlak Masa toplantısıyla ilgili esas açıklamanın 28 Şubat Post Modern Darbesinin yıl dönümünde yapılacak olmasını demokratik bir tavır olarak sunmaya çalışan İyi Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Genel Başkanı Meral Akşener'in 28 Şubat savunucusu olduğundan haberi yokmuş gibi davranan İsmail Tatlıoğlu'nun, halkın hafızasında tazeliğini koruyan gerçeklerin üzerini örtemeyeceğini söyledi.

 

BOŞ ZİLLET GÖRÜŞMESİNİ ÖVMEK İP'Lİ TATLIOĞLU'NA DÜŞMÜŞ

 

6+1'lik içi boş zillet görüşmesini övmek İP’li İsmail Tatlıoğlu’na düşmüş. TBMM’de yaptığı açıklamada ülkede demokrasinin bulunmadığını söyleyecek kadar alçalan ve 28 Şubat vurgusu yapan Tatlıoğlu, Genel Başkanı’nın yılmaz bir 28 Şubat savunucusu olduğundan habersiz midir? Mehmet Ali Birand’a verdiği mülakatta “28 Şubat kararlarının uygulanması gerektiğine yürekten inanıyorum. İçişleri Bakanlığı olarak kıyafet yasası da dahil olmak üzere tüm kararları uygulayacağız” sözleriyle o günkü vesayetin hizmetkârı olan Akşener, bugün kimin hizmetkârıdır?

 

HALKIN HAFIZASINDA TAZELİĞİNİ KORUYAN GERÇEKLERİN ÜZERİNİ ÖRTEMEZSİNİZ

 

6 benzemez olduklarını açıklamasında kendi de ifade eden Tatlıoğlu, lafı eveleyip geveleyerek halkın hafızasında tazeliğini koruyan bu gerçeklerin üzerini örtemeyecek, hele hele masanın altına gizlenen HDP’yi ve iradelerini ipotek ettirdikleri Avrupa’yı görünmez kılamayacaktır. Sayın Genel Başkanımızın “6’lı Ganyan” olarak ifade ettiği bu çürük ittifak; İmralı canisinin bölücü emellerini, Avrupa’nın terörsevici yaklaşımlarını yeni bir yol ve demokrasi olarak milletimize sunmaya kalkarak efendilerinin kimler olduğunu bir kez daha göstermiştir.

 

SAYGIYI HDP'DEN BEKLEYENLERE TÜRK MİLLETİ GEREKEN CEVABI VERECEKTİR

 

HDP’nin -daha soldaki- partilerle yaptığı 3. ittifak görüşmelerinden muzdarip olan Tatlıoğlu; kendilerinin bu görüşmelere saygı gösterdiği gibi HDP’den de saygı görmek istediklerini vurgulamış. Saygıyı HDP’den bekleyenlere aziz milletimiz gereken cevabı verecektir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyük ataman, gerçeklerin üzeri, örtmeye çalışan, siyasi parti, yöneticisi, 28 Şubat, darbesi, demokrasi, muhalefet, MHP, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı