MHP'li Büyükataman'dan TSK'ya Atılan İftiralara Sert Tepki
Haber Detayı
20 Ekim 2022 - Perşembe 13:01 Bu haber 2677 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan TSK'ya Atılan İftiralara Sert Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, TSK'nın kimyasal silah kullandığı iddiasını ortaya atanlara ve iddialara sahip çıkan siyasi partilere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan TSK'ya Atılan İftiralara Sert Tepki

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede kimyasal silah kullandığı iddiasını ortaya atan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve bu iddialara sahip çıkan CHP ve HDP'lilere tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, TTB'nin kapatılmasını defalarca isteyen MHP'nin bir kez daha haklı çıktığını söyledi.

 

TTB'NİN İDDİALARINA CHP VE HDP SAHİP ÇIKTI

 

Terör örgütü PKK'nın ağzıyla konuşma alışkanlığını sürdüren Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede kimyasal silah kullandığı iddiasını ortaya attı.

 

Daha önceki açıklamalarında Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ların terörle mücadelede kullanılmasından rahatsız olduğunu defalarca dile getiren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TTB Başkanı Fincancı'nın iddialarına sahip çıkarak, ''Kimyasal silah kullanıldığı iddialarını yarın itibariyle soru önergesiyle Meclis gündemine sunacağım.'' dedi.

 

HDP'nin hapisteki eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, ''PKK’lılara karşı kimyasal silah kullanıldığı durumunun tespiti için bağımsız, uluslararası bir heyetin bölgeye giderek inceleme yapması gerekir. Bunun koşulları sağlanmalıdır. Bu görüntülere TBMM ve muhalefet sessiz kalamaz. Bunun sorumlusu, savaş politikasında sınır tanımayan AKP-MHP iktidarı olur. Bağımsız yargı önünde mutlaka hesap vereceklerdir.'' dedi.

 

MHP'Lİ BÜYÜKATAMAN'DAN TTB, HDP VE CHP'NİN TSK'YA YÖNELİK KORKUNÇ İFTİRASINA TEPKİ

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kararlılıkla süren terörle mücadelesi eli kanlı terör örgütlerine darbe üstüne darbe indirmektedir. Güvenlik güçlerimiz görevini kahramanca yürütmekte ve hain teröristlere kök söktürmektedir. TSK'nın terörle mücadelesi kesintisiz devam ederken terör örgütü sözcülüğüne soyunan HDP, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, utanmadan Türkiye "kimyasal silah kullandı" yalanını dillendirerek PKK propagandasına destek olmaktadırlar.

 

MHP BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKMIŞTIR

 

Daha önce defalarca kapatılması gerektiğini söylediğimiz Türk Tabipler Birliği’nin Başkanı Şebnem Korur Fidancı’nın bölücü terör örgütü PKK’nın kanalında Türkiye’ye iftira atması bu konuda MHP’nin ne derece haklı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürekli “bize oy verin serbest bırakalım” dediği tutuklu terörist Demirtaş ise aynı alçak terör propagandasına dâhil olmuş ve Türkiye Cumhuriyeti’ni “kimyasal silah” kullanmakla suçlayarak muhalefeti ses çıkarmaya davet etmiştir.

 

PKK'NIN YALANLARINI TBMM GÜNDEMİNE TAŞIMAYA YELTENDİLER

 

Terörist Demirtaş’ın iftiralarına destek çok gecikmeden CHP saflarından gelmiş, CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu PKK’nın yalanlarını meclis gündemine taşıyacağını söyleyerek terör örgütüne can suyu vermiş,  sözcülüğüne soyunmuştur. Kılıçdaroğlu CHP’sinin, Türkiye’nin karşısında PKK ile yan yana saf tuttuğu ve teröristlerin çağrısını talimat kabul edecek kadar iradesini kaybettiği, iftiralarını meclise taşıyacak kadar alçaldığı, Atatürk’ün CHP’si olmaktan çok uzakta olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, TSK, iftiralar, iddiasını, ortaya atanlara, sahip çıkan, siyasi partilere, tepki gösterdi, MHP, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı