MHP'li Başkan Aslan Karaisalı'da Yüzme Kursu Açtı
Haber Detayı
24 Ağustos 2020 - Pazartesi 21:49 Bu haber 3211 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan Karaisalı'da Yüzme Kursu Açtı
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı'da ilk defa 5-12 yaş arası çocuklara yönelik yüzme kursu açıldığını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan Karaisalı'da Yüzme Kursu Açtı

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, belediyeye ait yüzme havuzunda ilk defa açılan yüzme kursu açılış töreninde, başvuruda bulunan 60 çocuk ve aileleriyle biraraya geldi. 

 

ÇOCUKLAR PROFESYONEL EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE YÜZME ÖĞRENECEK

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yüzme kursu açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Coronavirüs salgınından dolayı yüzme kursunu gecikmeli olarak bugün başlatmak zorunda kaldık. Çocuklarımız, Adana’nın sıcağında hem serinleyip güzel zaman geçirecek hem de profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme öğrenecek. Kursumuzda Covid-19 salgınından dolayı gerekli önlemleri aldık. Velilerimizin içi rahat olsun. Bu yıl ilk defa açtığımız yüzme kursunu bundan sonra her yıl açmayı planlıyoruz. Karaisalı’yı sporun her branşının olduğu bir ilçe konumuna getirmek için çalışıyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, yüzme kursu, çocuklar için, çocuklara yüzme kursu, Karaisalı Belediyesi, MHP, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı