MHP'li Başkan Topuz'dan Turizmi Geliştirme Atağı
Haber Detayı
03 Temmuz 2020 - Cuma 12:32 Bu haber 3694 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz'dan Turizmi Geliştirme Atağı
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataş bölgesinde turizm potansiyelinin arttırılması konusunda faaliyetlerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz'dan Turizmi Geliştirme Atağı

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Adana İl Kültür Turizm Müdürü Sabri Tari ve Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lutfi Altınsu ile birlikte Karataş ve çevresinin kalkınmasına ve turizm potansiyelinin arttırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirmek üzere bölgede incelemelerde bulundu.

 

TURİZM POTANSİYELİNİN ARTTIRILMASI ÇALIŞMALARI

 

Aynı zamanda Karataş-Yumurtalık Turizmi Geliştirme Hizmet Birliği Başkanı olan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataş’ın turizm potansiyelinin ön plana çıkarılması yönünde mevcut durum analizi gerçekleştirilirken, işletme hakkı Karataş Belediyesinde olan Kumluk ve Tabiat Parkı, Macera Parkı, Kütüphane, Tarihi değerlerin gün yüzüne kavuşturulması ve Su Sporları Merkezi ile ilgili çalışmaları yerinde göstererek bölgenin gelişimi ile turizm potansiyelinin arttırılmasına katkı sağlayacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

BÖLGEMİZİN KALKINMASI İÇİN HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA DESTEK OLACAĞIZ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, incelemeler sonunda yaptığı açıklamada, ''İşletme Hakkı Karataş Belediyesinde olan Kumluk ve Tabiat Parkı, yaptığımız yenileme çalışmaları ile turizm alt yapısına büyük katkı sağlayacak. Halkımızın sosyalleşme imkânı bulabileceği tesis ile ilgili çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. İçerisine Bungalov evler, karavan kamp alanı, kahvaltı salonu ve restoran ile sahili, duşları ve yepyeni alt yapısı ile ilçenin turizm geleceğine büyük katkı sağlayacak bir tesis haline gelecek. İlçede Kütüphane kurulumu konusunda belirlenen alanlar ile ilgili Kültür Turizm İl Müdürü ve Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ile incelemelerde bulunarak Seyir Tepesi oluşturulması konusunda planlanan alanlar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Bölgenin kalkınmasına ve gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmanın arkasında duracağız.'' dedi.

 

Resim

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataş turizmi, Turizmi arttırma ça
Yorumlar
Haber Yazılımı