MHP Aydın İl Başkanlığı'ndan Büyük Kurultay Açıklaması
Haber Detayı
02 Temmuz 2020 - Perşembe 22:58 Bu haber 3625 kez okundu
 
MHP Aydın İl Başkanlığı'ndan Büyük Kurultay Açıklaması
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayında destekleyeceği adayı açıkladı.
MHP Haberi
MHP Aydın İl Başkanlığı'ndan Büyük Kurultay Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Lider Devlet Bahçeli'nin 13. Büyük Kurultay'da MHP'nin tek adayı olacağı yönündeki açıklamasından sonra ilk destek MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'dan, ikinci destek MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş'dan gelirken, üçüncü destek de MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'tan geldi.

 

LİDERİMİZ CUMHUR İTTİFAKI İLE TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİNİ TEMİNAT ALTINA ALDI

 

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, ''Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'in emanetini emin kılan, leke sürdürmeyen, yere düşürmeyen, önce ülkem ve milletim diyerek, feragat ve fedakarlık örneği olan, milli şuurun yaşayarak bizlere rehber yapan, Cumhur İttifakı ile aziz milletimizin geleceğini teminat altına alan Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli 13. Kurultayımızda Milliyetçi-Ülkücü Hareketin tek adayıdır. Milliyetçi Ülkücü Hareket, şanlı tarihinde bir çok örnekleri olduğu gibi, bugün de dedikodu alt edecek, iftiraları çiğneyecek,amansız saldırıları, alçak operasyonları, ahlaksız suçlamaları ezecek, imanla engelleyecek iradeye sahiptir." dedi.

 

AYDIN'DA TÜM TEŞKİLATLARIMIZ DEVLET BAHÇELİ'NİN EMRİNDEDİR

 

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, ''13. Olağan Büyük Kurultayımızın manevi havası, muhteşem vakarı MHP üzerinde hesap yapan, plan kuran, senaryo yazan işbirlikçileri, ihanet kervanını bozguna uğratacaktır. Karşılıksız ve sonsuz bir vatan ve millet sevgisinden kaynaklanan bir ruh, gönül ve iman hareketin, anlamını ve değerini Türkiye sevdasıyla çarpan tertemiz yüreklerin, lekesiz vicdanların, harcı, çile, fedakarlık, cefa olan bu kutlu davamızın, kuvvet ve menfaat karşısında erimeyen haysiyetlerin buluşacağı 13'üncü Kurultayımızda Milliyetçi Ülkücü Hareketin tek adayı Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'dir. Çetin yolları aşan cesur yüreklerin, milli mücadelenin kahraman efeler diyarı cennet Aydın kentimiz tüm teşkilatları ile Milliyetçi Ülkücü Hareketin tek adayı bilge liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrindedir. Sloganımız; İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacak." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın, Devlet Bahçeli, 13 Büyük Kurultay, MHP Haberleri, Aydın Haberleri, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı