MHP'li Yıldırım: Bahçeli Haçlılara Yumruk Vurdu
Haber Detayı
03 Temmuz 2020 - Cuma 08:32 Bu haber 6255 kez okundu
 
MHP'li Yıldırım: Bahçeli Haçlılara Yumruk Vurdu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Lideri Bahçeli'nin 15 Temmuz Darbe Kalkışması gecesi Haçlılara yumruk vurduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yıldırım: Bahçeli Haçlılara Yumruk Vurdu

CNN TÜRK TV'de Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü proğramına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, 15 Temmuz Darbe Kalkışmasında FETÖ'cülerin MHP Genel Merkezi'ni ele geçirmeye çalıştıklarını belirterek, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin o gece Genel Merkezin tüm ışıklarını yaktırmasının Haçlılara yumruk vurulması anlamında olduğunu söyledi.

 

BÜLENT ARINÇ KASITLI OLARAK DEVLET BAHÇELİ'NİN İSMİNİ SÖYLEMEDİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Bülent Arınç'ın FETÖ konusunda ''Hiç kimse masum değil'' açıklamasında FETÖ ile birlikte görülmeyen Liderin sadece Deniz Baykal olduğunu söylemesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bülent Arınç, neden Devlet Bahçeli'nin ismini zikretmedi? sorusuna verdiği cevapta, ''Bülent Arınç, kasıtlı olarak Devlet Bahçeli'nin ismini söylememiştir. Siyaset amaçlı yapmıştır bunu. Halbuki, herkes biliyor. Bugün TBMM'de bulunan liderler içerisinde Fetullah Gülen ile görüntü vermeyen tek lider MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'dir. Hatta, FETÖ'cülerin düzenlediği Türkçe olimpiyatlarına bile gitmemiştir. 15 Temmuz gecesi, kalkışmaya karşı direnç açıklaması ve tavrı noktasında, ilk harekete geçen Devlet Bahçeli'dir.'' dedi.

 

DEVLET BAHÇELİ GENEL MERKEZİN IŞIKLARINI YAKTIRARAK HAÇLILARA YUMRUK VURDU

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 15 Temmuz Darbe girişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat: 21.00 civarında Genel Merkez'e gelerek tüm ışıkları yaktırmıştır. Devlet Bahçeli'nin Genel Merkezin ışıklarını yaktırması, Haçlı Seferi'ne yumruk vurmadır. 'Biz buradayız, ayaktayız' demektir. Henüz hiç kimse açıklama yapmadan önce ilk açıklamayı yapan Devlet Bahçeli'dir. Devlet Bahçeli, tüm medyaya 'Bu bir kalkışmadır' diyerek, Devlete ve seçilmiş Hükümete sahip çıkılması noktasında açıklama yapmıştır. Sayın Bahçeli, hemen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı aramıştır ama ulaşamayarak not bırakmıştır. Daha sonra dönüş yaptıklarında görüşüldü.'' dedi.

 

15 TEMMUZ GECESİ MHP GENEL MERKEZİ'Nİ ELE GEÇİRMEK İSTEDİLER

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, ''Sayın Genel Başkanımız, FETÖ kalkışmasına karşı tavrını net olarak gösterdikten sonra kalkışmayı yapan FETÖ'cüler, MHP Genel Merkezi'nin üzerinden alçak uçuş yaptı. Binanın camları çatladı. Sayın Bahçeli'ye kendisini güvenli bir yere almamız gerektiği söylendiğinde, 'Dünyanın en güvenli yeri Genel Merkezimizdir' diyerek başka bir yere gitmeyi reddetti. MHP'nin darbeye karşı direncini kırmak isteyen FETÖ'cüler Genel Merkez'in kapısına dayandılar. Arkadaşlarımız, gelen FETÖ'cüleri püskürttü. MHP'yi o gece ele geçirmeye çalıştılar. MHP'yi ele geçirselerdi işin rengi belki de değişecekti. Bilemiyoruz. Genel Kurmay Başkanlığı'ndan bir yaver (şu an FETÖ'den yargılanıyor), Özel Kalem Müdürümüz Murat Çeliker'i aradı. Devlet Bahçeli'nin darbeye karşı yaptığı açıklamasını geri çekmesini ya da yumuşatsını istediler. Ancak Liderimiz Sayın Bahçeli, bu teklifi kesinlikle reddetti. Eğer kahramanlıktan söz ediliyorsa, herkesten önce darbeye karşı tavır koyan Devlet Bahçeli'nin davranışı Kahramanlıktır.'' dedi.


 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 15 Temmuz darbe gecesi MHP, MHP Genel Merkezinin ışıkları, Devlet Bahçeli, Bahçelinin tavrı, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı