MHP'li Varlı'dan Orman Yangınları Hakkında Açıklama
Haber Detayı
31 Temmuz 2021 - Cumartesi 10:02 Bu haber 2247 kez okundu
 
MHP'li Varlı'dan Orman Yangınları Hakkında Açıklama
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, orman yangınlarında kirli elleri olanların mutlaka bulunacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı'dan Orman Yangınları Hakkında Açıklama

Türkiye'nin her tarafında aynı anda başlayan ve sabotaj ihtimali yüksek olan orman yangınlarıyla açıklamalarda bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana'nın beş İlçesinde ve Türkiye genelinde başlayan yangınları felaket olarak değerlendirirken, orman yangınlarında kirli elleri olanların mutlaka bulunacağını ve yaraların devlet tarafından sarılacağını söyledi.

 

YANGINLAR SADECE ORMANLARI DEĞİL YÜREKLERİMİZİ DE YAKTI

 

Adana ve Türkiye genelinde çıkan orman yangınlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Yangınlar sadece ormanları değil, sayısız canlıyı, aynı zamanda 83 milyon insanımızın yüreklerini de yaktı! Kozan, Sarıçam, Aladağ, Karaisalı, son olarak İmamoğlu İlçemizde, ayrıca diğer bölgelerimizdeki İllerde yaşananlar tam bir felaket. Yangınlarda hangi hainlerin kirli elleri var mutlaka bulunacaktır; hepsine lanet olsun. Devletimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mağdur vatandaşlarımızın yanındadır, yanında olmaya devam edecektir. Bu vesileyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Yangınlardan maddi, manevi olarak etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Geçmiş olsun Adana'm, geçmiş olsun Türkiye'm!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Muharrem Varlı, orman yangınları, kirli eller, bulunacak, yaralar sarıl
Yorumlar
Haber Yazılımı