MHP'li Başkan Çay Toros Dağları'na Bahçeli'nin Adını Yazdı
Haber Detayı
06 Temmuz 2020 - Pazartesi 14:19 Bu haber 4889 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Toros Dağları'na Bahçeli'nin Adını Yazdı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Toros Dağları'na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adını yazdırdı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Toros Dağları'na Bahçeli'nin Adını Yazdı

Pozantı Belediye Meclisi'nin 2 Temmuz 2020 tarihli olağan toplantısında alınan karara göre, Akçatekir Yaşam Parkı'na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adı verildi.

 

TOROS DAĞLARI'NA LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ'NİN ADINI YAZDIK

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adının Akçatekir Yaşam Parkı'na verilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Orman İşletmesi'nden uzun vadeli olarak kiraladığımız 36 dönüm arazi üzerine inşa etmeye çalıştığımız ve yapımı tamamlanmak üzere olan Akçatekir Yaşam Parkı'na, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin adını vermeyi düşündük. 2 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Belediye Meclisi toplantısında bu düşüncemizi karara bağladık. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin adını, Milli Mücadelemizde önemli bir yeri olan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün bir tek Yörük çadırında dahi duman tütüyorsa Türk Milletini kimsenin yenemeyeceğini belirttiği Toros Dağları'a yazdırmış olduk. İçerisindeki Restaurant, Kamelyalar, Kaya Şelale, Basketbol Sahası ve Çocuk Parkı ile Pozantılılara ve bölge insanlarımıza hizmet edecek olan Akçatekir Devlet Bahçeli Yaşam Parkı, İlçemize hayırlı olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı Belediyesi, Akçatekir Devlet Bahçeli Yaşam Parkı, Toros Dağları Devlet Bahçeli, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı