Ramazan Kurtoğlu: Coronavirüs Sağlıklı Gıdayı Öğretti
Haber Detayı
05 Temmuz 2020 - Pazar 19:40 Bu haber 8497 kez okundu
 
Ramazan Kurtoğlu: Coronavirüs Sağlıklı Gıdayı Öğretti
Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, 21. yüzyılın ata tohumlarından üretilen organik gıdanın devri olacağını söyledi.
GÜNDEM Haberi
Ramazan Kurtoğlu: Coronavirüs Sağlıklı Gıdayı Öğretti

Küresel güçlerin insanlığı Gıda ve Su savaşları ile vuracağını sık sık dile getirerek, son 50 yılda GDO'lu gıdalarla insanların hasta edildiğini ifade eden Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, Coronavirüs salgınının tüm insanlığa sağlıklı gıdanın önemini öğrettiğini belirterek, 21. yüzyılın ata tohumlarından üretilen organik gıdanın devri olacağını söyledi.

 

ATA TOHUMLARI ÖZENDİRİLEREK GDO'LU TOHUM İLLETİNDEN KURTULUNMASI GEREKİR

 

Daha önceki açıklamalarında GDO'lu tohumlar konusunda uyarılarda bulunan Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, ''Küresel Finans Endüstrisi GDO ile oynayarak temel gıda unsurlarının TOHUM kontrolünü 50 yılda ele geçirdi. Koronavirüs ve benzerleriyle küçük çiftçi/aile işletmeleri yok edilerek tarım ve hayvancılık ulusüstü şirketlerin tekeline alınmak ve gıda ile insanlığı kontrol etmek istiyor. Tarımda atılacak ilk adım çiftçinin doğru desteklerle teşvik edilmesi, Ata tahumlarının özendirilmesi-insanımızın GDO'lu tohumların illetinden kurtarılmasıdır ki bu husus önleyici sağlık hizmetinin bir parçası olup SGK'nın/Devletin sağlık-ilaç yükünün azalmasını sağlar.'' demişti.

 

CORONAVİRÜS SALGINI TÜM İNSANLIĞA SAĞLIKLI GIDANIN ÖNEMİNİ ÖĞRETTİ

 

GDO'lu gıdalarla ilgili yeni bir açıklama yapan Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, coronavirüs salgınının tüm insanlığa sağlıklı gıdanın önemini öğrettiğini belirterek, ''Yapılan araştırmalara göre hastalıkların çoğu beslenmeye bağlı. Bunun anlamı GDO'su ile oynanmış gıdalar insanlığı 1980'lerden beri mahvetmiş durumda. 21. yy ata tohumlarının, organik gıdanın devri olacak. Koronavirüs bağışıklığı güçlendiren sağlıklı gıdanın önemini herkese gösterdi.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Araştırmacı Yazar Ramazan Kurtoğlu, Coronavirüs insanlara öğretti, sağlıklı ürünler, GDO lu ürünler, Ata tohumları, Sağlıklı yaşam, organik ürünler
Yorumlar
Haber Yazılımı