MHP'li Aycan'dan Tarım Sigortası Olmayan Çiftçilere Destek
Haber Detayı
05 Temmuz 2020 - Pazar 22:56 Bu haber 3724 kez okundu
 
MHP'li Aycan'dan Tarım Sigortası Olmayan Çiftçilere Destek
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, tarım sigortası yaptıramayan çiftçilerin doğal afet yardımlarından faydalanması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Aycan'dan Tarım Sigortası Olmayan Çiftçilere Destek

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, doğal afetlerden zarar gören çiftçilere Devletin yardım etmesini desteklediklerini belirterek, ekonomik sıkıntılarından dolayı tarım sigortası yaptıramayan çiftçilerin bu yardımlardan faydalanması yolunun açılması gerektiğini söyledi.

 

AFETLERDEN ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERE YARDIM EDİLMESİNİ DESTEKLİYORUZ

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''Çiftçilerimiz zaman zaman kuraklık, sel, aşırı yağış, dolu gibi çeşitli doğal afetlere uğramaktadır. Şehrim Kahramanmaraş'ta ve tüm ülkemizde ekili alanların doğal afetlere uğraması sonrası ciddi mahsul kayıpları yaşanmaktadır ve çiftçiler mağdur olmaktadır. Devletimiz bu durumdaki çiftçilerimize yardım etmektedir, bu doğru bir uygulamadır, destekliyoruz.'' dedi.

 

TARIM SİGORTASI YAPTIRAMAMIŞ ÇİFTÇİLERE AFET YARDIMI YAPILMASI SAĞLANMALI

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''Afetzede çiftçinin yardımdan yararlanması için tarım sigortası yaptırmış olması aranması sıkıntı yaratmaktadır. Tarım sigortası yaptırmamış çiftçilerin yardımdan yararlanmasının yolu açılmalıdır. Genellikle küçük çiftçilerin, sigorta yaptırma gücü olmayanların durumu dikkate alınarak bu çiftçilerimize bir kolaylık sağlanmalı, mağduriyetleri giderilmelidir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, TARİŞ, Tarım sigortası, tarım sigortası yaptıramayan afetzede çiftçi, çiftçi sigortası, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı