MHP'li Başkan Aslan'dan Okullara Dezenfektan Makinası
Haber Detayı
16 Eylül 2020 - Çarşamba 10:18 Bu haber 5235 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan'dan Okullara Dezenfektan Makinası
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, okullara pedallı temassız dezenfektan makinası dağıttı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan'dan Okullara Dezenfektan Makinası

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalı Belediyesi ile Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, İlçede bulunan okullara dezenfektan makinası ve maske dağıttı.

 

OKULLARIMIZA DEZENFEKTAN MAKİNASI VE MASKE DAĞITTIK

 

Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu ve okul müdürlerinin katılımıyla Karaisalı Belediyesi önünde gerçekleştirilen dağıtım programında konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ''Karaisalı Belediyesi olarak eğitime desteğimiz tüm hızıyla devam ediyor. Covid-19 salgını nedeniyle 21 Eylül'de anaokulu ve 1’inci sınıflar eğitime başlayacak. Yavrularımızın daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi amacıyla belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde bulunan okullara pedallı temassız dezenfektan makinası ve maske dağıtımı gerçekleştirdik. Ayrıca okullarımızı düzenli aralıklarla temizleyip, dezenfekte ediyoruz. Tüm öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, Okullara dezenfektan, dezenfektan makinası, okullara maske, Coronavirüs, covid 19, Karaisalı Belediyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı