Malul Sayılmayan Gaziler Derneği'nden Bahçeli'ye Teşekkür
Haber Detayı
16 Eylül 2020 - Çarşamba 01:23 Bu haber 4440 kez okundu
 
Malul Sayılmayan Gaziler Derneği'nden Bahçeli'ye Teşekkür
Malul Sayılmayan Gaziler Derneği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.
MHP Haberi
Malul Sayılmayan Gaziler Derneği'nden Bahçeli'ye Teşekkür

Malul Sayılmayan Gaziler Derneği, malul sayılmayan gazilerin Gazilik Ünvanı kazanabilmesi için konuyu TBMM'ye taşıyacağını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve bu konuda destek olan herkese teşekkür etti.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ MALUL SAYILMAYAN GAZİLER HAKKINDA NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Malul Sayılmayan Gaziler hakkında yaptığı açıklamada, ''Terörle mücadele esnasında yaralanmalarına rağmen vazife malulü ve gazi sayılmayan, haklarını alamadıkları için mağduriyetler yaşayan kardeşlerimizin gittikçe derinleşen sorunlarının partiler üstü bir kavrayışla ele alınıp çözüme kavuşturulması acilen sağlanmalıdır. TBMM’nin 1 Ekim’de açılmasıyla birlikte üzerimize düşen sorumluluk tam ve eksiksiz yerine getirilecek, gazilerimize gecikmiş vefa borcumuz bihakkın ödenecektir. Gazi ve şehitlerimizin eşsiz mücadeleleriyle yazılan tarihimiz, onlara vereceğimiz destekle geleceğe uzanacaktır. Büyük ceddimiz Ertuğrul, Gazi’dir, evladı Gazi’dir, Mustafa Kemal, Gazi’dir, Türk milleti Gazi bir millettir. Gazilerimize ne yapsak yetersizdir. Onlar bize emanettir, bu kapsamda emanet zayi edilmeyecektir.'' demişti.

 

MALUL SAYILMAYAN GAZİLER DERNEĞİ'NDEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

 

Malul Sayılmayan Gaziler Derneği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Bugün burada Malul Sayılmayan Gazilerine sahip çıkarak Trend Topic yapan yüce Türk milletine, Gazilerimizin araştırmasını yaparak toplumun bu konuda bilinçlendirilmesini sağlayan Gelişim Üniversitesi Öğretim üyesi Mehmet Başcıllar'a, Araştırmayı ilk haberleştiren Independent Turkish gazetesinden Lale Elmacioglu'na, Star TV ana haber bülteninde konuyu işleyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ulaşmasını sağlayan Nazlı Çelik'e, konuyu sahiplenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve onun talimatıyla harakete gecen ve bizleri destekleyen açıklamalar yapan MHP TBMM Grubu'nun degerli milletvekillerine ve bizlere gazetelerinde yer veren ismini sayamadığımız medya mensuplarına Malul Sayılmayan Gazilerimiz adına teşekkürü bir borç biliriz.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Malul Sayılmayan Gaziler Derneği, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, teşekkür etti, destek verenler, Gazilerimiz, Gazilik Ünvanı
Yorumlar
Haber Yazılımı