MHP'li Yıldız'dan Coronavirüsle İlgili İhanet Suçlaması
Haber Detayı
16 Eylül 2020 - Çarşamba 11:23 Bu haber 2809 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Coronavirüsle İlgili İhanet Suçlaması
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Coronavirüsle ilgili korku yayanları ve kasıtlı olarak alınan tedbirlere uymayanları ihanetle suçladı.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Coronavirüsle İlgili İhanet Suçlaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Coronavirüs salgınıyla ilgili gerçek olmayan açıklamalarla korku ve panik yayanları ve kasıtlı olarak alınan tedbirlere uymayanları ihanetle suçladı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Devletin ve vatandaşların Coronavirüsle mücadele ettiği bir dönemde kötümserlik aşılamanın iyi niyetli bir davranış olmadığını ve Coronavirüs tedbirlerine kasıtlı olarak uymayarak hastalığı yayanların vebal altındadır'' diyerek eleştirdiği, Coronavirüs ile ilgili kötümserlik yayanlara ve kasıtlı olarak tedbirlere uymayanlara bir eleştiri de MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'dan geldi.

 

YAPTIĞINIZ ŞEYİN ÜLKEYE İHANETTEN FARKI YOKTUR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Koranavirüsle ilgili gerçek dışı haber ve açıklamalarla halk arasında endişe, korku ve panik yaratanlar, alınan tedbirlere bilerek aykırı davrananlar, yaptığınız şeyin bu ülkeye ihanetten çok fazla farkı yoktur.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, Coronavirüs, covid 19, salgın, bilerek uymayanlar, korku yayanlar, vatan haini, ihanet içindedir, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı