MHP'li Başkan Aslan'dan Minik Yüzücülere Sertifika
Haber Detayı
15 Eylül 2020 - Salı 14:29 Bu haber 5046 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan'dan Minik Yüzücülere Sertifika
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yüzme kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarını verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan'dan Minik Yüzücülere Sertifika

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Belediye tarafından 5-12 yaş arası çocuklara yönelik açılan yüzme kursunu tamamlayan 55 minik yüzücü öğrencilere sertifikalarını verdi.

 

İLK DEFA AÇTIĞIMIZ YÜZME KURSUNU HER YIL AÇMAYI PLANLIYORUZ

 

24 Ağustos ile 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen kursta yüzmeyi öğrenen miniklere Karaisalı Belediyesi’ne ait yüzme havuzunda düzenlenen törenle sertifikalarını veren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, ''Açtığımız yüzme kursu sayesinde minik yavrularımız hem eğlenceli zaman geçirdiler hem de yüzmeyi öğrendiler. Belediyemiz bünyesinde bu yıl ilk defa açtığımız yüzme kursunu bundan sonra her yıl açmayı planlıyoruz. Spor yapan bir gençlik ve herkesin spor yaptığı bir ilçe profili oluşturmak bizler için önemli bir husustur. Çocuklarımızı yürekten tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, yüzme kursu, minik yüzücüler, sertifika aldı, Karaisalı Belediyesi, her yıl düzenlenecek, Adana Haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı