MHP'li Başkan Aslan: 203 Kişiye İş İmkanı Sağlayacağız
Haber Detayı
21 Haziran 2020 - Pazar 21:37 Bu haber 6611 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan: 203 Kişiye İş İmkanı Sağlayacağız
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 203 kişiye iş imkanı sağlanacağını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan: 203 Kişiye İş İmkanı Sağlayacağız

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Kuzey Adana Kalkınma Proğramı kapsamında Karaisalı Belediyesi'nin ortağı olduğu proje ile kurulacak olan Hediyelik Eşya Üretim Atölyesi'nde 203 kişiye iş imkanı sağlayacaklarını söyledi.

 

KARAİSALILI ÜRETİCİLERİN ÜRETTİKLERİNİ TÜRKİYE GENELİNDE SATIŞA SUNACAĞIZ

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) aracılığıyla desteklediği, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında, Aladağ, Feke, Karaisalı, Saimbeyli, Pozantı ve Tufanbeyli Belediyesi'nin ortaklaşa çalıştığı Kuzey Adana Kalkınma Programı Projesi ile Karaisalı İlçesi'nde yapılacak yatırımlar hakkında açıklama yapan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ''Kuzey Adana Kalkınma Programı Projesi ile ilçe bazında üretim tesisleri kurulması, yöresel ürünlerin işlenmesine yönelik mesleki eğitim kursları, e-ticaret, kooperatifçilik eğitimleri verilmesini planlamıştık. Bu kapsamda, Kuzey Adana Kalkınma Proğramı ile Karaisalı Belediyesi olarak Hediyelik Eşya Üretim Atölyesi kuruyoruz. Bu yatırımla 203 vatandaşımıza iş imkanı sağlayacağız. Karaisalılı vatandaşlarımızın ürettikleri ürünleri satın alarak Adana ve Türkiye genelinde satışa sunacağız. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan Adana Valimize, Çukurova Kalkınma Ajansı yönetimine, Hükümetimize, Cumhur İttifakı'nın tüm Adana Milletvekillerine ve Teşkilat yöneticilerine teşekkür ederim.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 203 Kişiye iş imkanı, Başkan Aslan, Karaisalı Belediyesi, Hediyelik Eşya Üretim Atölyesi, Üretken Belediyecilik
Yorumlar
Haber Yazılımı