MHP Heyeti Afet Bölgesinde İncelemeler Bulundu
Haber Detayı
21 Haziran 2020 - Pazar 10:48 Bu haber 3648 kez okundu
 
MHP Heyeti Afet Bölgesinde İncelemeler Bulundu
Şiddetli yağmur ve doludan zarar gören tarım alanlarında incelemelerde bulunan MHP Heyeti, bölgenin afet kapsamına alınmasını istedi.
MHP Haberi
MHP Heyeti Afet Bölgesinde İncelemeler Bulundu

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Tokat İl Başkanı Ömer Çetin, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Yücel, MHP Niksar İlçe Başkanı Dursun Yılmaz, MHP İl Genel Meclis Grup Başkanı Veli Gökyıldız, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Teşkilat Başkanı Mustafa İpek'ten oluşan MHP Heyeti ile birlikte, şiddetli yağmur ve doludan zarar gören Tokat'ın Niksar İlçesi'ne Yolkonak Beldesi'ndeki tarım alanlarında incelemelerde bulundu.

 

ŞİDDETLİ YAĞMUR VE DOLUDAN ZARAR GÖREN YERLER AFET BÖLGESİ KAPSAMINA ALINMALI

 

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, şiddetli yağmur ve doludan etkilenen bölgelerdeki incelemelerinden sonra yaptığı açıklamada, ''Yaşanılan efetle ilgili Yolkonak Belde Belediye Başkanı Nurettin Dinç ve üreticilerden bilgi alarak incelemelerde bulunduk. Coronavirüs nedeniyle sağlık ve ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan vatandaşlarımız, doğal efetlerin sık görülmesinden dolayı da sıkıntılar yaşadı. Yolkonak Beldesi'nde etkili olan yağışlar çiftçimize büyük zararlar vermiştir. Şimdi bu zararların tespiti yapılıyor. Bu zararların karşılanmasına yönelik hemşerilerimizin taleplerinin bir an önce karşılanması için yoğun gayret göstereceğim. Tarım tabii afetlerden, kuraklıklardan en çok etkilenen sektördür. Büyük risk altında yapılan tarım sektöründe sigortaya önem vermeliyiz. Şimdi burada ürünlerin sigortalı olmadığını görüyorum. Bir mağduriyet var, bu mağduriyetin giderilmesi gerekiyor. Bölgenin afet kapsamına alınması gerekir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tokat Niksar afet bölgesi, şiddetli yağmur ve dolu, tarım alanları, Yolkonak Beldesi afet, MHP Haberleri, MHP Heyeti
Yorumlar
Haber Yazılımı