MHP'li Başkan Topuz'un Sinekle Mücadele Çalışmaları
Haber Detayı
22 Haziran 2020 - Pazartesi 07:29 Bu haber 4247 kez okundu
 
MHP'li Başkan Topuz'un Sinekle Mücadele Çalışmaları
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, sağlıklı bir yaşam için sinekle mücadele çalışmalarına başladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Topuz'un Sinekle Mücadele Çalışmaları

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, bölgede zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışan mevsimlik tarım işçilerinin gıda ve giyecek ihtiyaçlarını karşılarken, sağlıklı yaşamaları için de çaba sarfederek, Çadır Kentin bulunduğu bölgelerde sinekle mücadele çalışması yaptı.

 

ÇADIR KENT BÖLGESİNDE SİNEKSİZ BİR HAYAT

 

Karataş Belediye başkanı Necip Topuz, ''İlçemizde özellikle Tuzla ve Karagöçer ağırlıklı bölgelerde yaşamlarını sürdüren mevsimlik tarım işçilerimiz yaşam mücadelelerinin yanı sıra dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs ile de mücadele etmek zorunda kalmışlardır. Bu süreçte bizler mevsimlik tarım işçilerimizin yanarında olmaya gayret göstererek gıda, giyim ve dezenfeksiyon çalışmalarımızı bu alanlarda düzenli aralıklar ile gerçekleştirdik. Ayrıca hijyenin önemine değinerek gerekli bilgilendirme ve uyarı çalışmaları ile birlikte çöp konteyneri eksikleri tamamlayarak, sinek ile mücadele ve ilaçlama faaliyetlerinde bulunduk.'' dedi 

 

İLÇEMİZDE YAŞAYAN HER VATANDAŞIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR

 

Karataş Belediye başkanı Necip Topuz, ''İlçemizde yaşayan her vatandaşımız bizler için değerlidir. Bu yönde bizler hemşerilerimizin yaşadığı her türlü zorluk karşısında yanlarında olmaya devam ediyor ve onların huzuru, sağlığı ve refahı için, ekiplerimiz ile birlikte hastalık taşıma riskine karşı vektörel mücadele çalışmaları ve çevre temizliği çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

 

 

 

  Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Sineksiz bir hayat, Karataş Belediyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı