MHP'li Yalçın'dan Çok Duygusal Bir Paylaşım
Haber Detayı
21 Haziran 2020 - Pazar 17:07 Bu haber 4758 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Çok Duygusal Bir Paylaşım
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, duygusal bir paylaşım yaparak Babalar Gününü kutladı.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Çok Duygusal Bir Paylaşım

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Babalar Günü nedeniyle sosyal medyadan yaptığı duygusal içerikli açıklamada, Ülkücü camia açısından konumu itibariyle MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Hareketin Babası” olduğunu belirterek Babalar Gününü kutlarken, kendi babası ve oğlunun ölümünü hatırlatarak ahirete göçmüş tüm babalar için dualarda bulundu.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAREKETİN BABASIDIR

 

Türk kültüründe, Türk toplum ve aile yapısı içinde baba kavramının hususi bir yeri vardır. Baba adam, fakir babası, fikir babası gibi nice tabire kazandırdığı zengin anlamların yanında; bir de liderlerin, başbuğların icra ettiği büyük işlevi tarife katkıda bulunur. Buna en çarpıcı misal, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin konumudur. O, Ülkücü camia için “Hareketin Babası”dır. Babalar Günü vesilesiyle Sayın Genel Başkanımıza uzun, hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyor, “Allah onu başımızdan eksik etmesin.” diyorum. Genel Başkanımızın şahsında bütün babaların bu özel gününü yürekten kutluyor; “Bütün hanelere baba şefkatinin verdiği güven ve beka hissi, baba sevgisinin huzuru yağsın.” diyorum.

 

EBEDİYETE İRTİHAL EDEN BÜTÜN BABALARIN MEKANI CENNET OLSUN

 

Her can ölümü tadacaktır. Bu bir ilahi emirdir. Emr-i ilahî; gölgeleri hanelerimizin üzerine bir rahmet ve şefkat bulutu gibi düşse de, -her ölümlü gibi- babalarımız için de geçerlidir. Yüce Allah, ebediyete irtihal eden bütün babaların mekânını cennet etsin. ''Herkes ölecek yaştaymış''. Bu gerçekliğe iman ettik. İlahi buyruk gereğince Babam Kâmuran Bey 57 yaşında, oğlum Turan İlteber de 33 yaşında göçtü beka âlemine...

 

ÖLÜM FANİ BEDEN İÇİN SON, BAKİ RUH İÇİN YENİ VE GÜZEL BİR BAŞLANGIÇTIR

 

Onlar, sağlıklarında müşfik ve fedakâr birer babaydılar. Geride acılı ama mütevekkil bir baba, yüreği közler içinde evlatlar bırakarak fena âlemini terk ettiler. Lakin onların sevgisi terk etmedi yüreğimizi. Ölüm; geçici dünya hayatında iman eden herkes için ebedi şeb-i arustur. Hepiniz O’na döndürüleceksiniz.” ayetinin hikmetince; Hakk’a rücudur, kavuşmadır. Ölüm; fani beden için son, baki ruh için yeni ve güzel bir başlangıçtır. Hiç güzel olmasaydı ölür müydü Hz. Peygamber?

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Devlet Bahçeli, Hareketin Babası, Ülkücü Hareket, MHP, Babalar günü, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı