MHP'li Aydın'dan Akşener ve Babacan'a Kapak Gibi Cevap
Haber Detayı
27 Eylül 2021 - Pazartesi 16:22 Bu haber 2801 kez okundu
 
MHP'li Aydın'dan Akşener ve Babacan'a Kapak Gibi Cevap
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Meral Akşener ve Ali Babacan'ın söylemlerine yönelik yaptığı açıklamalarda kapak gibi cevaplar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Aydın'dan Akşener ve Babacan'a Kapak Gibi Cevap

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, olmayan Kürt sorununu ısrarla hortlatmaya çalışarak, HDP'yi meşru görme gayretkeşliğine soyunan muhaliflerden Meral Akşener ve Ali Babacan'a tepki gösterdi.

 

MHP'Lİ AYDIN'DAN ALİ BABACAN'A KAPAK GİBİ CEVAP

 

Olmayan Kürt sorununu ısrarla hortlatmaya çalışarak, ''Çocukların oynadığı alanlarda panzerler geziyorsa, yoğunlukla Kürt vatandaşlarımızın yaşadığı şehirlerde belediyelere kayyumlar atanıyorsa, ülkemizde hâlâ ana dili hakkı tartışılıyorsa bir mesele var demektir. Bu meselenin adı da Kürt meselesidir.'' sözlerini sarfeden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sabilerin dağa kaçırılmaması ve özgürce oyunlarını oynamaları için gezen panzerler, belediye imkanlarının PKK üzerinden bölge insanına ve huzurun teminatı güvenlik güçlerine karşı silah olarak kullanılmaması için atanan kayyumlar, bölücülüğüne rağmen senin de huzur teminatındır.'' dedi.

 

MHP'Lİ AYDIN'DAN MERAL AKŞENER'E CEVAP

 

HDP'yi meşru görme gayretkeşliğine soyunan muhalif koroya İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılmasına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Millet ittifakı paydaşları yapay bir sorun üzerinden İmralı (bebek katili) ile HDP arasında meşruiyet tartışmalarını sürdürerek, PKK'ya can suyu vermeye çalışırken, uzun süre sessizliğini koruyan Sayın Akşener de koroya katılarak bir ara PKK yanında konumlandırdığı HDP'ye meşrudur dedi.'' sözleriyle eleştirilerde bulundu.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kamil Aydın, meşruluk tartışması, olmayan sorun, muhalif liderler, kapak gibi, cevaplar, MHP, MHP Haber, Ülkücü Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı