MHP'li Karakaya'dan İyi Parti Stratejisine Tanımlama
Haber Detayı
27 Eylül 2021 - Pazartesi 11:33 Bu haber 2546 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan İyi Parti Stratejisine Tanımlama
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, İyi Parti'nin izlediği stratejiye yeni bir tanımlama getirerek, izlenen siyasetin detaylarına ilişkin sorular sordu.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan İyi Parti Stratejisine Tanımlama

TV 100'de yayınlanan Pazar Siyaseti proğramında HDP'nin kapatılana kadar meşru olduğunu ifade eden İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, İyi Parti'nin siyasetini MELEZİP Siyaseti olarak tanımladığı açıklamasında, terörün temsilciliğini ve hamiliğini yapan bir partinin hangi yasa, hangi din ve hangi kamu vicdanı tarafından doğru bulunduğunu sordu.

 

MHP'Lİ KARAKAYA'DAN İYİ PARTİ STRATEJİSİNE YENİ BİR TANIMLAMA

 

Muhaliflerin HDP'yi meşru görme çabaları sürerken, sürekli olarak Milliyetçilikten dem vuran İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da Meşruiyet Kervanına katıldı. Lütfü Türkkan'ın nezdinde İyi Parti'nin HDP'yi meşru görme stratejisine yeni bir tanımlama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İP’li Türkkan diyor ki; 'HDP kapatılana kadar meşrudur. 'Meşru ifadesi 'Yasanın, dinin ve kamu vicdanının doğru bulduğu', anlamına gelir. Terörün temsilciliği ve hamiliğini yapan bir partiyi hangi yasa, hangi din ve hangi kamu vicdanı doğru buluyor merak ettim. MELEZİP Siyaseti!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, meşruluk tartışması, melez siyaset, sorular sordu, yasalar, kamu vicdanı, din, kanun, TBMM, MHP haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı