MHP'li Büyükataman: Onların Meşruiyetleri Tehlikede
Haber Detayı
27 Eylül 2021 - Pazartesi 13:00 Bu haber 1698 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman: Onların Meşruiyetleri Tehlikede
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, milli birliği parçalamaya çalışanlara meşruiyet atfedenlerin, kendi meşruiyetlerinin tehlikede olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman: Onların Meşruiyetleri Tehlikede

Olmayan Kürt sorununu icad edip HDP'yi meşru görme gayretkeşliğine soyunan muhaliflerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef almalarına tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Devlet Bahçeli'nin ipliğini pazara çıkarttığı muhaliflerin MHP'yi hedef almalarının kendilerini şaşırtmadığını belirterek, terör örgütü PKK ve siyasi bağlantılarına meşruiyet atfedenlerin, kendi meşruiyetlerini de kaybedeceğini söyledi.

 

MUHALİFLERİN MHP LİDERİ BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALMA NEDENLERİ

 

Sayın Genel Başkanımızın büyük Türk milletinin vicdanının sesi olarak dün verdiği mesajlarla zillet ittifakının ipliğini pazara çıkartmış olması; zilletin görünen ve görünmeyen ortaklarını telaşlandırmıştır. Zihinlerinde türettikleri “Kürt sorunu” ile millî birliğimizi parçalamaya ve PKK’yı siyasallaştırmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve avanesi; gaflet, dalalet sınırlarını çoktan aşmış, ihanette PKK’yı bile imrendirmiştir.

 

LİDER BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALMALARI BİZİ ŞAŞIRTMADI

 

TBMM’ye maskeleriyle giren teröristlerin bundan gayrı Meclis’te maskesiz bir şekilde devlete meydan okuyabilmelerini meşru gören bu zihniyetin Sayın Genel Başkanımızı hedef alması bizim için şaşılacak bir durum değildir. Çünkü Devlet Bahçeli, Türk milletinin sesidir. Yüzünden çekilmiş nuru ile tahrik siyaseti yapan CHP’li Öztrak’ın twitleri de konuşmaları gibi edep sınırlarından oldukça uzaktır. Kendi genel başkanına kumpas kuranların, partimizde bunu yapmak isteyenleri kutsaması ise sadece komiktir.

 

ONLARA MEŞRUİYET ATFEDENLERİN KENDİ MEŞRUİYETLERİ TEHLİKEDE

 

Hele ki yedek akçe Babacan merak buyurmasın. Milliyetçi Hareket’in vatan toprağının her karışında teri ve emeği vardır. Kıblesi şaşan Babacan’ın siyaseten gündemine aldığı her bir vatandaşımızın, Sayın Genel Başkanımızın kalbinde müstesna bir yeri vardır. Son olarak. Açıkça bilinsin ve ihanete çanak tutanlar akıllarından çıkarmasın ki PKK’ya ve onun siyasi-sosyal bağlantılarına meşruiyet atfedenler, kendi meşruiyetlerini de kaybedecektir.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyük ataman, milli birliği, parçalamaya çalışanlar, meşruluk tartışması, kaybederler, tehlikede, TBMM, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı